The Art of Living | Warnsveld

Het Happiness Programma en het geheim van de adem

De kern van het programma is de exclusieve en krachtige Sudarshan Kriya die stress reduceert en je nieuwe energie geeft. Je hoofd voelt weer helder en licht. Wanneer je minder stress ervaart heb je minder last van frustraties, boosheid, angst en zorgen en ben je een blijer mens!

Naast verschillende ademtechnieken maken we ook gebruik van meditatie en yoga om onze stress te verminderen. Door deze unieke combinatie van technieken gaat je bloeddruk omlaag, stressgerelateerde klachten verdwijnen, je immuunsysteem en je slaap worden beter. Een korte cursus, waarin je tips en tools krijgt om thuis mee aan de slag te gaan.

Introductieworkshops

Iedere 1e donderdagavond van de maand geef ik een introductieworkshop van 19.00-20.00 uur. Tijdens deze introductieworkshop maak je kennis met verschillende technieken en vertel ik je iets over de werking van onze adem. Een opstapje naar het Happiness Programma zeg maar. Kijk voor meer informatie op artofliving De bijdrage voor de introductieworkshop is € 10

Meditatieworkshops

Meditatie is een geweldige aanvulling op het Happiness Programma. Om die reden geef ik iedere 1e donderdagavond van de maand van 20.30-21.15 uur de gelegenheid om samen te mediteren. Heerlijk tot rust komen met een paar eenvoudige yoga-oefeningen, een ademhalingsoefening en een geleide meditatie. De bijdrage voor de Meditatieworkshop is € 5

Alle bovengenoemde activiteiten vinden plaats in Studio Hartekracht, Paulus Potterstraat 12 D in Zutphen.

Over Saskia Niessink | Warnsveld

Hallo! Graag stel ik me aan je voor! Ben je nieuwsgierig naar wie ik ben en wat ik doe? Lees dan verder!

Sinds 2007 ben ik actief voor The Art of Living, 's werelds bijna-grootste vrijwilligersorganisatie. Allereerst volgde ik het Happiness Programma, een korte cursus met yoga, meditatie en ademhalingstechnieken. Na deze cursus ging er een wereld voor me open! Ik veranderde in een zelfverzekerde vrouw die zich vol enthousiasme inzet voor andere mensen.

Ik was gegrepen door de eenvoud en de effectiviteit van de Sudarshan Kriya en besloot in 2015 teacher te willen worden om deze prachtige cursus zelf door te mogen geven aan anderen. Naast het Happiness Programma geef ik in Zutphen de Healing, Resilience and Empowerment Training. Deze training is voor vluchtelingen/asielzoekers die door middel van yoga, meditatie en ademtechnieken hun trauma's kunnen verwerken.

Alle activiteiten voor The Art of Living doe ik als vrijwilliger. Gewoon omdat ik er zelf zo blij van word! Beroepsmatig ben ik docent en geef ik Nederlandse taal aan vluchtelingen en asielzoekers.

The Art of Living
Saskia Niessink

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek