Intuitieve Trainingen | Zutphen

INTUITIEVE TRAININGEN biedt sinds 1992 de basis intuïtieve opleiding, het verkort intuïtief traject, de opleiding in aura- en chakra healing en reading en proces ondersteunende workshops. Wie ben je in wezen en hoe leef je dat iedere dag?

Jezelf verwezenlijken, je dromen en idealen vorm geven in je dagelijks leven is wat je je eigen maakt in de lessen bij Intuitieve Trainingen. De lessen zijn te volgen in het kader van je persoonlijke ontwikkeling om meer inzicht te krijgen in jezelf en je functioneren. Ook als je jezelf wilt ontwikkelen in je helderziendheid, je gevoeligheid en je helend vermogen vormt de opleiding een mooie leerweg.

Door meditaties kom je tot rust. In visualisaties ga je actief aan de gang met het helen van jezelf. Door lichaamswerk integreer je de opgedane informatie in je lichaam. Een andere belangrijke tool is het zonder oordeel, met compassie en humor jezelf en de ander zien. Dit geeft overzicht en werkt verzachtend naar jezelf en de ander. De opleiding werkt deskundigheidsbevorderend op veel werkvlakken.

Intuitieve Trainingen is geregistreerd bij het centraal register kort beroepsonderwijs (crkbo). Dit betekent dat onze opleidingen als beroepsonderwijs kunnen worden aangemerkt voor werkgevers en zelfstandigen.

Je kunt kennis maken met Intuitieve Trainingen tijdens open dagen, healing avonden of in een gesprek.

Over Intuitieve Trainingen | Zutphen

Bij Intuïtieve Trainingen zien we het leven als een groeiproces en geloven dat je dit zelf vorm en richting kan geven. Dat hebben wij namelijk zelf in onze opleidingen ervaren. Door terug bij onszelf te komen hervonden we onze vitaliteit en creativiteit. We hadden ineens weer energie over!

Dat gevoel willen we onze studenten laten ervaren in alle opleidingen, workshops en trajecten.

Intuïtieve Trainingen biedt sinds 1992 de basis intuitieve opleiding, het verkort intuitief traject, de opleiding in aura- en chakra healing en reading en proces ondersteunende workshops.

Intuïtieve Trainingen is geregistreerd bij het centraal register kort beroepsonderwijs (crkbo). Dit betekent dat onze opleidingen als beroepsonderwijs kunnen worden aangemerkt voor werkgevers en zelfstandigen.

Agenda Intuitieve Trainingen

augustus 2018

Basis intuitieve opleiding module 1

ZA 18 aug 10.00 uurEnergetisch werkopleiding
Basis intuitieve opleiding module 1

Heb de durf om jezelf een week lang in het middelpunt van jouw belangstelling te zetten. Om helder en duidelijk je plek in de wereld in te nemen. Vol zelfvertrouwen, stevigheid, compassie voor jezelf en de ander en met humor en lichtheid.
Intuitieve TrainingenZutphen

september 2018

Open Dag

ZA 01 sep 10.30 uurEnergetisch werkopen dag
Open Dag

Kom kennis maken met Intuitieve Trainingen. Middels korte uitleg en vooral veel ervaren door een open les en de mogelijkheid om een korte reading en/of healing te krijgen.
Intuitieve TrainingenZutphen
Basis intuitieve opleiding module 1

ZA 22 sep 10.00 uurEnergetisch werkopleiding
Basis intuitieve opleiding module 1

Heb de durf om jezelf een trimester lang in het middelpunt van jouw belangstelling te zetten. Om helder en duidelijk je plek in de wereld in te nemen. Vol zelfvertrouwen, stevigheid, compassie voor jezelf en de ander en met humor en lichtheid.
Intuitieve TrainingenZutphen

oktober 2018

Workshop In verbinding met je lichaam

VR 05 okt 19.00 uurEnergetisch werkworkshop
Workshop In verbinding met je lichaam

Om te komen tot je vrij voelen in je lichaam. Jouw lichaam geeft je de mogelijkheid om jezelf te verwezenlijken hier op deze aarde. Daar waar je geschiedenis de verbinding met je lichaam heeft beperkt breng je nu weer vrijheid en ruimte in.
Intuitieve TrainingenZutphen

november 2018

Ruimte voor vrouw zijn

ZA 03 nov 10.00 uurVrouwenspiritualiteitworkshop
Ruimte voor vrouw zijn

Voor vrouwen die hun vrouwelijke kracht willen leven en inzetten in het dagelijks leven. Die bewustzijn willen ontwikkelen op wat hun eigen vrouwelijke energie inhoudt. Om een heel eigen manier van vrouw zijn te ontwikkelen.
Intuitieve TrainingenZutphen
Workshop Emoties

ZA 17 nov 10.00 uurAcupunctuurcursus
Workshop Emoties

Vaak identificeer je je met emoties. Je bent bang, verdrietig, vrolijk of woedend. In deze workshop onderzoek je de mogelijkheid om een emotie te hebben in plaats van dat je de emotie wordt.
Intuitieve TrainingenZutphen

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek