Van Burn-out naar Levenszin, Persoonlijke groei, coaching en workshops

In de Binnentuin, Bettina Wargerink
Lochem

Welkom In de Binnentuin! Dė plek om tot rust te komen, naar binnen te keren en inzicht op te doen. Ont-moet jezelf, hervind je balans, je verlangen en levenszin. Dit is de grondslag in de persoonlijke trajecten en workshops die ik geef..

Van Burnout naar Levenszin

Overbelast, oververmoeid, je emoties niet de baas, niet meer weten wat je moet: slechts een paar kenmerken van een (beginnende) Burn-out.  Een traject Van Burnout naar Levenszin begint altijd met tot rust komen en het herstellen van je draagkracht. Daarna gaan we in op drie verschillende thema's die ten grondslag liggen aan een Burn-out zoals je energie huishouding, je belastbaarheid en balans en focus en zingeving.

Persoonlijk Leiderschap 

Trajecten op Persoonlijk Leiderschap onderzoeken je talenten, passie, persoonlijke drijfveren, doelen, normen en waarden.Hiermee versterk je je zelfkennis en daarmee het vermogen om je eigen doelen te realiseren.

Labyrintwerk

Het labyrint is de weg naar het midden, de zoektocht van de mens naar het leven, de zoektocht naar zichzelf en de zoektocht naar de grote verbanden en waarheden van ons raadselachtige bestaan in deze kosmos.

Hoe je ook in, over, langs, door het labyrint gaat, of je rent, loopt, sluipt, het maakt niet uit als je openstaat voor het labyrint als spiegel kun je veel over jezelf te weten komen.

Het labyrint kan onderdeel zijn in coaching, in workshops, en het inspireert ook mijn creativiteit. 
Op mijn website vind je meer informatie.

Workshops/Ont-dekkingsreizen

Ont-moet jezelf en anderen in verschillende activiteiten, waarbij persoonlijke ontwikkeling en creativiteit voorop staan.

Een Thema uitgediept met werkvormen uit verschillende disciplines, zoals onder andere mindfulness, creatieve therapie, muziek en bijvoorbeeld yoga of tai-chi gaan we met elkaar of individueel op zoektocht.

Altijd op een mooie lokatie, ontspannen en in verbinding.

Over In de Binnentuin, Bettina Wargerink

Mijn naam is Bettina Wargerink,

Ooit begon ik mijn loopbaan als Goudsmid. maar kon mijn draai niet vinden en na een aantal jaar besloot ik de studie Bedrijfskunde op te pakken, om vervolgens burn-out te raken... 

Mijn persoonlijke zoektocht startte in 2004 toen ik de 3 jarige opleiding aan het ITIP (Instistuut Toegepaste Integrale Psychologie) begon. Het leren is nooit meer opgehouden. In 2010 heb ik de Coach opleiding aan de ALBA academy gevolgd en daarna volgde vele workshops en trainingen. In mijn 'gereedschapskist' heb ik oa. : Voice Dialogue, Traumaopstellingen, Motivatie analyse, Mindfullness en kiezen voor Talent. Pas toen ik in voorjaar 2022 de training 'Van Burn-out naar Levenszin' volgde bij Jane Coerts vielen er een heleboel kwartjes en kwam mijn persoonlijke ervaring samen met al deze kennis. En de wens om anderen daarin te begeleiden kreeg vorm 'In de Binnentuin'.

Een plek om uit te rusten, bij te tanken en inzicht op te doen, zodat ook jij jouw pad kan gaan volgen!

Vrij, moeiteloos en onbevangen.

En dat niet alleen! In workshops en Ont-dekkingsreizen komt mijn credo tot uitdrukking:  “Ontspannen in verbinding met jezelf”

Mijn DRIVE?

D: Door mijn hart te volgen, de beste versie van mezelf zijn
R: Ruimte voor creativiteit en ontspanning
I: In verbinding met mensen en mensen verbinden
V: Vormgeven aan verbeelding
E: Educatie: persoonlijke ontwikkeling, een leven lang leren

Ik ontmoet je graag 'In de Binnentuin'!


In de Binnentuin, coaching en begeleiding

Bettina Wargerink

Prins Clauslaan 101
7242 GP Lochem

Van Burn-out naar Levenszin, Persoonlijke groei, coaching en workshops