Vader & Zoon weekenden in de Natuur | Zutphen

Vader & Zoon weekenden in de Natuur "Het mooiste wat ik tot nu toe beleefd heb in de relatie met mijn zoon!"                                                    

Uitgedaagd worden, Lachen en mooie dingen doen, Vuur maken, Even geen mobiel en tijd en samen zijn met Mannen!​

Een Vader & Zoon weekend, een prachtig en verbindend avontuur!

Zelf ben ik vader en zoon en ik weet nu dat ik als zoon veel zelf heb mogen uitzoeken. Dit op gebied van mijn eigen man-zijn en man-wording.

​Met de voorbeelden die ik in mijn omgeving zag kon ik dan ook niet goed overweg. Wat was het fijn en van steun geweest als er op mijn weg naar volwassenheid wijze mannen en vrouwen in mijn buurt waren geweest waar ik terecht kon of die het voor-leefden.

​Mede door mijn eigen ervaringen en opleidingen voel ik mij verbonden met onze kinderen en jongvolwassenen en mijn missie is om het Rites of Passage werk terug op kaart te zetten. Jonge mannen mee te nemen en te begeleiden naar volwassenheid, een plek te bieden waar ze gezien en gehoord worden en waar deze jonge mannen hun kracht en kwetsbaarheid kunnen voelen. 

Dit gaat niet alleen over onze jongens maar ook over hoe ik, wij als vaders en mannen ons pad lopen. Aho!

​If we do not initiate the young, they will burn down the village to feel the heat.”  African Proverb

​Reacties van Zonen: 

  • "Gaaf - Uitdagend - Groepsgevoel" 
  • "Ik zou het zo nog een keer doen"
  • "we begrijpen elkaar beter"

Over Raymond Fränzel | Zutphen

Mijn naam is Ray en waar ik blij van word is om samen te zijn, mooie dingen doen en in de natuur. Ik heb vertrouwen in het leven, ben moedig, heb daadkracht en ben op weg om mijn potentieel ten volle te leven.​

Rond 2014 heb ik 'gekozen' om mijn leven een andere wending te geven, Vragen als 'waar ben ik mee bezig en waar draag ik aan bij?' kwamen voorbij. Ik haalde geen voldoening meer uit mijn manier van leven, terwijl ik dit altijd met veel plezier heb gedaan en hier dankbaar voor ben.

​Ik ben mij bewust geworden dat het dit gaat over een weg van buiten naar binnen. Van waarden buiten mij, zoeken naar voldoening, naar waarden binnen in mij die mij rust en ruimte geven.

Vanuit een religie overstijgende visie heb ik een heldere en scherpe blik en visie over de zin van ons aardse bestaan en wat de bedoeling is.

​Mijn ‘kracht’ ligt onder andere in het feit dat ik breed opgeleid ben en tot mijn 40e vol gas in de materie en het bedrijfsleven gestaan heb.

Ik ken deze wereld en weet dus ook wat deze vraagt. 

Na mijn 40e ben ik met evenveel drive en passie het bewustwordingspad opgegaan en op de plek gekomen om mijn levensopdracht te vervullen. Steun geven en een brug slaan zodat mensen weer in contact kunnen komen met hun oorsprong, zichzelf herinneren wie ze zijn.

Graag deel ik wat ik mij de laatste jaren eigen heb gemaakt!

Agenda Praktijk voor Bewustwording, her-inner je zelf!


Foto 2 Raymond Fränzel Foto 9 Raymond Fränzel Foto 10 Raymond Fränzel Foto 11 Raymond Fränzel Foto 12 Raymond Fränzel Foto 14 Raymond Fränzel Foto 15 Raymond Fränzel Klik om te vergroten

Praktijk voor Bewustwording, her-inner je zelf!
Raymond Fränzel


Professionals in de categorie Kinderen-Ouders

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek