Coach & Facilitator | Schilden van Je Innerlijke Familie | SoulCollage® | Mens & Organisatie

Marinda van Hierden Coaching
Warnsveld

Heb jij behoefte aan verandering, verdieping, een ontmoeting met jezelf? Als coach/trainer faciliteer ik verander- en bewustwordingsprocessen. Ik maak o.a. graag gebruik van de methodes Schilden van je Innerlijke Familie en SoulCollage®.

Mijn roots van mijn werkzame leven liggen in het welzijnswerk en de non-profitsector. Op verschillende plekken en buurten en binnen een brede verscheidenheid van functies (o.a. binnen het jongeren-, opbouw- en sociaal werk) heb ik me mogen en kunnen ontwikkelen tot een (gespecialiseerde) generalist. En zo heb ik al mooie, unieke kleine en grote mensen leren kennen. Ik kwam vrouwen, mannen tegen in een groep, één-op-één, binnen ontspannings-, trainings- en hulpverleningssituaties, op straat, in de buurt  en ik herkende een grote gemene deler. Namelijk dat (bijna) een ieder, net als ik, op weg wil zijn naar een veranderende/verbeterde versie van zichzelf.  Hoe beter je jezelf leert kennen, hoe groter je innerlijke kracht, wijsheid en geluk thuis en op je werk wordt en dat geeft meer zelfvertrouwen, zelfregie en zelfliefde. 

Mijn drijfveer is om jouw zoektocht naar een verbeterde versie van jezelf te faciliteren, om antwoorden te vinden op vragen en vraagtekens, opdat je inzicht en overzicht krijgt op je eigen natuurlijk groei- en ontwikkelproces.

Ik ben er voor mens én bedrijven. Of je nu zp'er bent, werknemer, lid van het MT bobbels en hobbels binnen je privé en/of werk hebben een wisselwerking, ze beïnvloeden je persoonlijke ontwikkeling van jou als mens en dat heeft weer invloed op je relatie, je gezin, je collega's, je team, je samenwerkingrelaties. Het herkennen, verkennen, erkennen en verteren van deze bobbels en hobbels verbeteren en versnellen je persoonlijke ontwikkeling, je kwaliteit van leven en die van diensten en producten die je levert.

Over Marinda van Hierden Coaching

De verbeterde versie van jezelf heeft zo ook direct (positieve) invloed op jouw zelfvertrouwen, levenvreugde en zelfregie en op dat van anderen.

Ik werk graag met de kracht van het ver-beelden en het ver-woorden en maak o.a. veel gebruik van tafelopstellingen, diverse visuele materialen en de Innerlijke Familie Drijfverentest. Daarnaast -en wat is dat een rijkdom-  kan ik inmiddels putten uit een schatkist vol (levens) ervaringen, methodieken, parate kennis en werkvormen. 

Favoriet is voor mij het model 'Schilden van Je Innerlijke Familie' (Arienne Klijn): een praktisch, liefdevol, direct toepasbaar en directief model, welke snel inzicht en overzicht geeft, aangevuld door andere systemische methodieken. Ook favoriet is de methode SoulCollage®  (Seena Frost): in no-time ben je uit je hoofd en vinden je handen vanuit je hart speels afbeeldingen, die een nieuwe collagekaart vormen. Deze SoulCollage® kaart kan een persoonlijkheiskenmerk verbeelden, of een archetype. Je kunt ook een kaart maken van een dierbare mens, dier of plaats. Het 'lezen' van de kaart, het -Ik Ben Degene Die- proces maakt SoulCollage® SoulCollage®.  Een verassende, mooie, creatieve, -iedereen-kan-het methode- die je je innerlijke wijsheid en essentie laat ervaren.

 


Marinda van Hierden Coaching

Marinda van Hierden

Leestensepad 70
7232 AL Warnsveld

Coach & Facilitator | Schilden van Je Innerlijke Familie | SoulCollage® | Mens & Organisatie