NLP en Yoga Burn-out Balans Training | Ulft

Tien keer tijd voor balansen

Wil jij in 10 ochtenden leren:

* Hoe je je energiebalans op peil houdt

*Hoe je een burn-out voorkomt of evan herstelt

*Hoe je meer invloed krijgt op je communicatie

*Hoe je beter je grenzen aan kunt geven

*Hoe je beter met je gevoelens om kunt gaan

*Hoe je meer rust in je hoofd en je lijf krijgt

*Hoe je met conflilctsituaties op kunt lossen

*Hoe je meer rust en zelfvertrouwen krijgt

*Hoe je meer in je kracht kunt staan

Cursusdata; zondagochtend 16 en 30 sept, 14 okt, 4 en 18 nov, 2 en 16 dec 2018 en 6 en 20 jan en 3 feb 2019 van 10:00-13:00 uur.

Locatie: Yoga van het Hart-Studio in Ulft Bongersstraat 26

meer info 24981554 (Hetty Boerstal van In en Outside Coaching en Training)

Over Christina Spijkerman | Ulft

Christina Spijkerman (1968) komt uit Amerika en woont sinds 2005 in Nederland.

Vanaf 1998 heeft Christina yoga lessen gevolgd en in Amerika, Duitsland en Nederland ervaring opgedaan met diverse typen yoga: Dru Yoga, Hatha Yoga, Club Yoga, Mind Cycling en Iyengar Yoga. Na een vierjarige opleiding tot yoga docente (2004-2008) is zij volledig gemachtigd om les te geven in Dru Yoga. Christina kan de yoga lessen in het Nederlands en Engels geven.

“In 2007 ben ik in ’s-Heerenberg begonnen met het geven van Dru Yoga lessen. Van 2013 tot 2016 heb ik Club Yoga, een yoga programma voor sportscholen, gegeven. Rond dezelfde tijd ben ik gestart met het doceren van Traditionele Yoga en Mind Cycling. Door deze lessen en de energie die hiermee vrijkomt – niet alleen bij mijzelf, maar ook bij mijn cursisten – heb ik ervaren dat yoga niet alleen een hobby, maar een echte passie is geworden.

Van deze passie ga ik – met de opening van de Yoga van het Hart Studio – nu volledig mijn werk maken!

In 1992 ben ik aan de Texas Tech University afgestudeerd in Family Therapy. Deze opleiding in combinatie met de Dru Yoga opleiding geeft mij een brede invalshoek om mensen te helpen en ondersteunen. Ik ervaar veel voldoening in het begeleiden van mensen als zij daar behoefte aan hebben. Ik geef ondersteunende oefeningen die energieblokkades opheffen of die lichamelijke klachten kunnen verminderen. Dru Yoga geeft je de tools om jezelf te helpen. Vanuit mijn persoonlijke ervaring help ik je graag om dit ook te ontdekken.

Ik vind het enorm leuk om te helpen in het naar boven brengen van innerlijke kracht en het in beweging brengen van levensenergie. Natuurlijk is Dru Yoga geschikt voor iedereen. Ik neem de tijd voor mijn cursisten en help hen met erg veel plezier. Mijn missie is dan ook: laten we ons gezamenlijk inzetten voor goedheid van de mensheid en al het leven om ons heen!

Wil je yoga volgen puur om je spierkracht, conditie en flexibiliteit op peil te houden én even lekker te ontspannen, dan kun je hiervoor ook prima terecht bij mijn Yoga van het Hart Studio.

Wat je reden ook is om yogalessen te volgen: graag begroet ik je binnenkort!”

Namaste

Christina Spijkerman

Yoga van het Hart-Studio
Christina Spijkerman

Bewust Achterhoek

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek