Coaching voor de 40-plus vrouw die vastloopt in op burnout lijkende klachten

Levenscoachpraktijk Bewust Monique
Hengelo (gld)

Als burnout-coach zet ik 40-plus vrouwen in beweging die zichzelf zijn kwijtgeraakt door vaak onbegrepen stress- en burnout klachten. Wat ligt hier aan ten grondslag? Stress op het werk of mogelijk de overgang? Ik help je om antwoorden te vinden.

Vaak denken we bij burnout klachten aan stress (op het werk). Maar wist je dat het ook een hormonale kwestie kan zijn? Wellicht heb je last van stemmingswisselingen die gerelateerd zijn aan de overgang, zonder dat je het door hebt.

In een transformatiereis, waarbij ik de natuur als leidraad pak, help ik je weer in verbinding te komen met je innerlijke kompas en weet je je (hormonale) uitdagingen het hoofd te bieden. We richten ons op het bewust loslaten van dilemma's waar je geen grip op hebt. In een traject gaan we dan ook als eerste met je fysieke en emotionele klachten aan de slag, door te starten met een Regenesis behandeling. 

Het resultaat is dat het weer op alle niveaus gaat stromen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Je staat weer in je kracht en hebt controle over je eigen koers. Je leert omgaan met die vervelende stemmingswisselingen en opvliegers.               

Wat kun je bereiken?

  • Binnen 2 weken ervaar je weer rust in je hoofd!
  • Je weet beter met de signalen van je lichaam om te gaan.
  • Je hormoonbalans is weer hersteld en je kunt deze zelf goed op peil houden.
  • Je wordt niet meer geleid door jouw vaak onbewuste negatieve overtuigingen.
  • Die wolk in je hoofd is verdwenen.
  • Je kunt omgaan met je stemmingswisselingen en opvliegers.
  • Je bent je bewust van dilemma's waar je geen grip op hebt en kunt deze loslaten!

Ben je nieuwsgierig geworden? Trek de wandelschoenen aan en laten we, geheel vrijblijvend, een kennismakingsafspraak inplannen.

 

Over Levenscoachpraktijk Bewust Monique

Ik ben Monique Nieuwenhuis (1968) en woon in de Achterhoek in Hengelo (Gld) met mijn partner, zoon en dochter.

Ooit ben ik begonnen als P&O-er. Omdat ik ervoer dat je alleen vanuit het rationele denken niet verder komt ben ik, nadat ik ontslagen werd, mij steeds meer gaan verdiepen in holistische/energetische heling. Ik heb o.a. de NLP lifecoaching opleiding gevolgd en ben in die periode ook voor mezelf begonnen met mijn eigen levenscoachpraktijk. Gedurende de coronatijd werd naar buiten gaan om in beweging te blijven, maar ook om te kunnen blijven genieten, een prioriteit. Veel cliënten stonden daarvoor open en daardoor ben ik me verder gaan verdiepen in wandelcoaching. Om meer te kunnen bereiken met o.a. de fysieke klachten ben ik de opleiding begonnen voor Regenesis therapeut, waarbij het accent vooral ligt op het zelfhelingsproces.  

Als vrouw in de overgang kwam ik mezelf steeds meer tegen. Ik ervoer dat ik, juist met Regenis healing, wandelen buiten in de natuur, in combinatie met voeding en supplementen, weer grip op mijn energie kreeg. Mijn interesse in hoe het hormonaal zit met vrouwen en dan vooral in de overgang, was gewekt en hierin ben ik mij verder gaan verdiepen.

Het is belangrijk om in een moeilijke fase in je leven iemand hebt die een stukje met je mee kan lopen. Die iemand ben ik graag voor je. Tijdens het coachen werk ik vanuit mijn intuïtie, gevoel, empatisch vermogen en met een luisterend oor. De trajecten zijn altijd op maat gemaakt.

 


Levenscoachpraktijk Bewust Monique

Monique Nieuwenhuis

Gietelinkdijk 7
7255 MH Hengelo (gld)

Lid van beroepsvereniging

Coaching voor de 40-plus vrouw die vastloopt in op burnout lijkende klachten