Holistische praktijk & atelier voor creativiteit, ontspanning en therapie

Holi Hart
Aalten (nevenlocatie praktijk in Westervoort)

Van hoofd naar hart! Met Holi Hart, holistische praktijk & atelier, bied ik een laagdrempelig en veelzijdig aanbod voor creativiteit, ontspanning en therapie. Denk aan creatieve cursussen & workshops en behandelingen met o.a. Reiki en klankschalen.

Creativiteit

Cursussen en workshops intuïtief tekenen en SoulCollage®:

  • SoulCollage® is een creatieve en eenvoudige manier om je innerlijke wijsheid te laten spreken. Vanuit een meditatie/ visualisatie maak je op een vast formaat een collage en ga je aan de hand van bepaalde stappen in 'gesprek' met je kaart.
  • Bij het intuïtief tekenen beginnen we met een eenvoudige opdracht en laten vervolgens gebeuren wat er wil ontstaan op het papier.

Voor beiden is geen ervaring nodig en gaat het vooral om het proces, het moment voor jezelf en de ontmoeting met gelijkgestemden. Ook is het mogelijk om met een eigen groepje een dagworkshop af te spreken.

Ontspanning

Hiervoor bied ik een behandelingen met Reiki, al dan niet aangevuld met klankschalen en kristallen. Deze behandelingen zijn heerlijk ter ontspanning of bij klachten als spanning, hoofdpijn en bied ik ook in verschillende combinaties als verwenpakketten.

Voor het creatieve en ontspannende aanbod heb ik cadeaubonnen om te geven of te krijgen!

Therapie

De therapeutische behandelingen zijn geschikt als je met een specifieke klacht of hulpvraag komt die je samen met mij verder wilt onderzoeken. Na een intake maken we een plan van minimaal 2 vervolgbehandelingen. 

Aanvullend op Reiki, klankschalen en kristallen gebruik ik eventueel methodieken om belastende emoties los te laten, zoals EFT (Emotional Freedom Technique) en de Sedonamethode. Maar ook visualisaties en schaalwandelen. Dit laatste is een mooie methode om op een zachte manier beweging of verandering te brengen in jouw thema. In overleg kiezen we wat aansluit op jouw vraag en behoeften. 

Over Holi Hart

In mijn leven heb ik steeds keuzes gemaakt die op dat moment passend voelden. Na de landbouwuniversiteit heb ik 4 jaar in Ghana gewoond en met veel voldoening in het (speciaal) onderwijs gewerkt. Daardoor geïnspireerd heb ik na terugkomst in Nederland de Pabo gedaan en jarenlang met veel plezier in het basisonderwijs gewerkt als leerkracht en intern begeleider, waarvan de laatste paar jaar op de vrijeschool. Voor anderen leken het misschien omzwervingen, maar voor mij klopten deze keuzes volmaakt en hebben ze me precies gebracht waar ik nu ben. 

Naast deze loopbaan in het onderwijs heb ik me door de jaren heen laten inspireren en ontwikkeld door Dru-yoga, Kinderyoga, Reiki, mandala tekenen en SoulCollage®. Totdat in de afgelopen jaren alles steeds meer begon samen te vallen. Ik heb een opleiding tot Holistisch therapeut afgerond, inclusief mijn Reiki Master en ben mijn eigen praktijk & atelier Holi Hart begonnen. Hierin komt alles samen wat mij boeit en inspireert. Ontspanning, creativiteit en bewustwording.

Lange tijd vond alles plaats in mijn binnenwereld, deed ik alles in eerste instantie voor mijn persoonlijke interesse en ontwikkeling. Totdat het moment daar was om me zichtbaar te maken in de buitenwereld en nóg meer tot mijn recht te komen. Ook geef ik Reikibehandelingen en workshops SoulCollage® in 2 centra voor mensen die geraakt zijn door kanker. Dat is heel dankbaar en geeft veel voldoening. 

En die weg vol zoeken en groeien wens ik anderen ook toe en daar wil ik heel graag een bijdrage aan leveren.


Holi Hart - Holistische praktijk & atelier

Suzanne van Hoek

Lichtenvoordsestraatweg 22E
7121 AC Aalten (nevenlocatie praktijk in Westervoort)

Lid van beroepsvereniging

Holistische praktijk & atelier voor creativiteit, ontspanning en therapie