Helen met klanken

Start Opnieuw / klanktherapie
Doetinchem

Ik ben altijd bezig met zingen en klank en geluid, Dat is mijn passie. Ik ben geboren als instrument. Het zit in mij en het werkt helend. Ik gun andere mensen om dit te ervaren.

In 2015 kwam ik in contact met resonantie. In de vorm van stemvorken en klankschalen. Ik zing mijn hele leven al graag en was verrast door de klank van de stemvorken en de klankschaal. Wat de klank van de klankschaal met mij deed/doet is wonderbaarlijk.

Ik voelde me meer ontspannen en met de stemvorken en auracleaners kan ik mezelf “schoonmaken”.

Deze ervaring ging ik ook delen met anderen. Enthousiast ging ik aan de slag met oefenen op mezelf en anderen. Ik werd me steeds bewuster van mijn muzikale gehoor. De resultaten die ik met behandelingen behaalde waren geweldig! Bijvoorbeeld: Iemand die door pijnlijke benen niet lang kon lopen, kon na enkele behandelingen pijnloos verder.

Inmiddels heb ik een mooie verzameling klankschalen en stemvorken en een prachtige gong zodat  ik steeds specifieker kan werken. Ik werk volgens de Methode van Peter J. Gouw, Ohmpunctuur. Helende Klankresonantie met de juiste frequentie.

De jaren dat ik in het onderwijs gewerkt heb, hebben mij duidelijk gemaakt dat ik ondersteunen kan. Dat ik mogelijkheden zie om te helpen de volgende stap te zetten. Ik ben een goede luisteraar. ik ben betrokken, direct, kan verbinden, inspireren en met jou meedenken. Ik werk op een dieper niveau met jou. We gaan samen naar de kern. Ik help jou de richting op waar jij heen wilt. Ik ben direct, open en houd van lachen.Lachen en humor maakt het leven lichter. 

Mijn levenservaring en -wijsheid en intuïtie wil ik bewust inzetten voor anderen.

 

Over Start Opnieuw / klanktherapie

In de vele jaren die ik gewerkt heb in het onderwijs met jonge kinderen en tieners was ik daarnaast ook bezig mezelf te ontwikkelen. Naast het werken als docent heb ik vele cursussen gevolgd o.a. Reiki 1 en 2; massage; NLP; geweldloze communicatie; training omgaan met faalangst.

In 2011 heb ik de opleiding professioneel coach afgerond. De geleerde vaardigheden zette ik in op school.

De jaren dat ik in het onderwijs gewerkt heb, hebben mij duidelijk gemaakt dat ik ondersteunen kan. Dat ik mogelijkheden zie om te helpen de volgende stap te zetten. Ik ben een goede luisteraar. ik ben betrokken, direct, kan verbinden, inspireren en met jou meedenken. Ik werk op een dieper niveau met jou. We gaan samen naar de kern. Ik help jou de richting op waar jij heen wilt. 

 


Start Opnieuw / klanktherapie

Ans Gerritsen

Van Karnebeeklaan 15
7003BR Doetinchem

Helen met klanken