Terug naar je natuurlijke zelf

De Bounderei
Zutphen

Vanuit vrijheid terug naar je natuurlijke zelf. Weet je het even niet meer? Of voel je dat je veel meer kan dan wat je nu doet? Ga mee op ontdekkingsreis. Rust, overzicht en regie keren terug in je leven. Je zult weer stralen.

Onze samenleving is doorlopend onderhevig aan veranderingen die elkaar in hoog tempo opvolgen. We zijn druk bezig met wat we allemaal MOETEN. We vergeten daardoor goed naar onszelf te kijken en vooral te luisteren. Vaak zeggen we JA maar bedoelen NEE. Onze dromen blijven dromen. In de waan van de dag verdwijnen we in de mist.Keer terug naar wie jij daadwerkelijk bent, keer terug naar je natuurlijke zelf. Zorg dat rust en overzicht weer onderdeel worden van je leven. Je weer de regie terugpakt over je leven. Leef jouw mooiste leven zoals dat voor jou bedoeld is. Leef je dromen vanuit een innerlijk vertrouwen.Ik gun dat ook jij voluit je leven leeft. Je bent als een zaadje dat zich ontkiemt, groeit, bloeit, stormen doorstaat en vol trots geniet van de zon. 

Nieuwsgierig? Bel me of mail me. Dan kijken we samen wat voor jou de meest passende weg is.  

Over De Bounderei

In de zomer van ’69 geboren in het bos op de Veluwe. Als dochter van de boswachter heb ik tot ongeveer m’n 18e veel van de natuur meegekregen. Leven in en met de ‘the Circle of Life’. Vanaf de lagere school werd ik mij steeds meer bewust van de wereld buiten het bos. Een voor mij verwarrende wereld. Mensen om mij heen zeiden A maar deden B. Ze gedroegen zich C maar hun verlangen lag in D. Hoe dan ????

Zoeken omdat je weet dat het anders kan
Vanuit deze verwarrende wereld ben ik jarenlang zoekende geweest hoe ik hierin zelf m’n eigen weg kon vinden. Grenzen verkend en overheen gegaan. Hoe meer ik leerde van anderen hoe het volgens ‘de standaard’ zou moeten …. des te meer ik van mij zelf en van mijn eigen natuur verwijderd raakte. Gevangen in mezelf en acteerde net als iedereen.

Dit kon toch niet de bedoeling van het leven zijn? Op een gegeven moment was het klaar voor mij. Van binnen voelde ik: Ik wil voluit leven. Ik wil zijn als een zaadje dat zich ontkiemt, groeit, bloeit, stormen doorstaat en volop geniet van de zon. Ik wil mijn eigen plek innemen in deze wereld, mijn eigen keuzes maken. Alles mag er zijn. Je kunt niet voorkomen dat er een storm komt. Maar je kunt er wel voor zorgen dat je goed geworteld bent. Dit kan alleen wanneer je je natuurlijk zelf bent. 
 


De Bounderei

Erica van den Hoorn

Dreef, 39
7202DA Zutphen

Terug naar je natuurlijke zelf