FLOW's reset Yourself, 2 daagse training
DO 23 april | 10.00-16.00 uur | in overleg

23 april 2020 t/m 24 april 2020 |
899 | ex btw


Ben jij klaar voor een next level in je leven of business? Gewoonweg omdat je al heel lang ‘weet’ dat er meer mogelijk is, dat het anders kan, dat jij het anders wilt doen? En telkens verval je in oude patronen, je blijft ‘dezelfde plaat’ opzetten. Ja tuurlijk, je hebt jezelf flink ontwikkeld en toch kom je er niet doorheen. Je komt er niet bij en je er helemaal klaar mee, je wilt NU echt een diepgaande life changing transformatie. 

Daar heb je alles voor over, want jij hebt recht op een prachtig succesvol en liefdevol leven. 

Het  RESET YOURSELF live event is speciaal voor jou ontwikkeld en bewezen succesvol. Tijdens deze intensieve coachingsdagen  ga jij je maximaal herinneren wie je echt bent en waar JIJ echt voor staat. Er is een leven voor dit event en er is een leven NA dit event! Life-changing ervaringen ga je opdoen tijdens dit event. Je krijgt meer keuze opties en leidt daarna een vrijer, blijer, meer succesvol leven. Feitelijk ga je eindelijk je ‘echte’ leven leiden.

Dus als jij al langer weet, voelt en van mening bent dat het NU tijd is voor jouw BIG JUMP: Cut the crap en go for it. Je bent niet ‘te bang’ aangelegd, je kunt prima met ‘de waarheid’ overweg. Jij hebt een flinke portie LEF in je. JIJ staat echt te springen om nu naar jouw next level in je leven/business te gaan. Dan is deze 2 daagse geschikt voor je. 

 

Meer weten en aanmelden klik hier; FLOWS RESET YOURSELF

De data spreken we in overleg af. De locatie is Leuvenheim en het prima mogelijk om de aanwijzingen van het RIVM op te volgen.

Informatie + Aanmelden » Flow | Athilde Whyte

Athilde Whyte
0653170345

Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!