Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03apr 2024
De wereld van het Enneagram

Gewoon Zwaan
Apedoorn

Door het Enneagram te gebruiken, kunnen we echt diep in onszelf graven en ontdekken wat ons maakt tot wie we zijn. Of je nu wilt werken aan betere relaties, communicatie, je carrière of gewoon wilt groeien als persoon, het Enneagram is er voor jou!

Het  Enneagram is een eeuwenoud persoonlijkheidsmodel, je kunt het zien als een speurtocht die ons helpt te begrijpen wat ons drijft, wat ons bang maakt en waar we naar verlangen. Door het Enneagram te gebruiken, kunnen we echt diep in onszelf graven en ontdekken wat ons maakt tot wie we zijn.

In het dagelijks leven kan het Enneagram een super handig hulpmiddel zijn om jezelf beter te leren kennen en personlijk te groeien. Als je eenmaal weet welk 'Enneagramtype' je hebt, kun je inzicht krijgen in waarom je op bepaalde manieren reageert op verschillende situaties. Het is alsof je een soort geheime sleutel hebt om je sterke punten te omarmen, je zwakke punten te herkennen en je gedrag beter te beheren.

Dus, of je nu wilt werken aan betere relaties, communicatievaardigheden, je carrière of gewoon wilt groeien als persoon, het Enneagram is er voor jou!

In deze kennismakingsworkshop gaan we samen op ontdekkingsreis door de wereld van het Enneagram. We gaan kijken hoe we dit krachtige hulpmiddel kunnen gebruiken in ons dagelijks leven, zodat we op een dieper niveau verbinding kunnen maken met onszelf en anderen. Ready to dive in? Let's go!

Informatie

03 apr 2024
19.30 - 22.00
20,00

Waar?

Cafe Nova
Marktstraat
7311LH Apedoorn

De wereld van het Enneagram