Holistische aanpak om patronen te doorbreken. Integrale massage, Inner Essence reis en Enneagram.

Gewoon Zwaan
Gelselaar

Innerlijke rust, verbinding met jezelf, grip op je leven. Is het bij jou nog verre van dat? Ik ondersteun je graag op deze unieke reis van zelfontdekking, groei en in het los laten van oude, onbewuste patronen. Zodat jij weer vrij kunt leven.

Mijn leven is drastisch veranderd doordat ik leerde dat je leven is zoals het is door de keuzes die jezelf maakt 

Ik ben creatief, intuïtief & hou van vrijheid. Doe de dingen graag op mijn eigen manier. En ben onuitputtelijk nieuwsgierig naar de mens. Naar jou dus. 

Ik werkte als kapper maar was al bezig met coaching in de stoel. Nu ben ik mij volledig gaan focussen op persoonlijke ontwikkeling en coaching. Daar ligt mijn echte interesse.

Door mijn eerste coachopleiding ben ik unstoppable, er is zoveel te ontdekken. Opleiding tot Enneagamcoach, Reiki 2, Pitjit massages, Holistische massage therapeut, NLP. Leren van spirituele leiders over de wereld.  

Ik werk nu 8 jaar als Enneagramcoach en 2 jaar geleden uitgebreid met holistische massage therapie.Het mooiste kado wat ik krijg is wanneer jij weer mogelijkheden voor jezelf ziet.  Inmiddels heb ik veel mannen en vrouwen, zowel in het bedrijfsleven als persoonlijk, geholpen te ontdekken wat er in hen besloten ligt.

Mijn creativiteit komt goed van pas tijdens de coachgesprekken, zodat de sessies altijd zijn afgestemd op wat JIJ nodig hebt.

Na onze samenwerking weet je dat jij zelf de sleutel tot verandering bent. Je bent bereid het werk te doen en neemt verantwoordelijkheid voor jouw keuzes.

Je staat meer in verbinding met jezelf, je kwaliteiten en je valkuilen. Door te gaan geloven dat alles voor je gebeurt om te groeien, te ontwikkelen en in beweging te komen, zijn de uitdagingen op je pad geen obstakels maar cadeautjes die je mag aannemen. 

 

Over Gewoon Zwaan


Ik kan me niet anders herinneren, dan dat ik een echt gevoelsmens ben. Zolang ik weet, beleef ik het leven intens. Dat klinkt misschien prachtig, maar zo ervaarde ik dat lang niet altijd.

Ik vond het vaak moeilijk om woorden aan mijn gevoelens te geven. Wat was ik jaloers op mensen, die altijd de juiste woorden en argumenten paraat hadden. Ik ervaarde mijn eigen gevoel, soms als “te veel”. Maar hoe meer ik mijn eigen gevoel veroordeelde, hoe minder ik me besefte, dat juist daar mijn ware kracht ligt.

Tijdens mijn eerste coachopleiding in 2010 veranderde alles. Daar was juist veel ruimte voor ieders gevoel. Er werd naar gevraagd en geluisterd. Hierdoor voelde ik me gezien en begrepen. Langzaam vond ik de weg vanuit mijn hoofd terug naar mijn gevoel. Ineens kon ik mijn gevoel wel onder woorden brengen.

Ook leerde ik hier om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gevoelens. Dat was best even schrikken. Want waar ik voorheen de oorzaak regelmatig bij een ander legde, moest ik nu bij mezelf te raden gaan. Maar na een tijdje merkte ik, dat ik  juist daardoor de leiding kon nemen over mijn eigen leven.

Ik ging me krachtiger voelen. Ik herinnerde me weer wat ik graag wilde doen en wat voor mij belangrijk was. Stapje voor stapje ontwikkelde ik mijn eigen visie en ideeën over mijn leven en verzamelde ik de power om die daadwerkelijk te realiseren.

En dat is precies waar ik anderen mee mag begeleiden. Als holistisch masseur en coach help ik mensen weer bij hun gevoel en innerlijke wijsheid te komen. Zodat ook zij de regie over hun eigen leven kunnen nemen.


Gewoon Zwaan

Zwaan Smale

Schuppendijk 3-3
7275CD Gelselaar

Lid van beroepsvereniging

Holistische aanpak om patronen te doorbreken.  Integrale massage, Inner Essence reis en Enneagram.