06apr 2024
Dagworkshop Numerologie & SoulCollage®

Holi Hart - Holistische Praktijk & Atelier
Harreveld

Van zoeken naar vinden!  Laat de getallen én beelden spreken en word je bewust van jouw innerlijke wijsheid. Deze unieke combinatie van numerologie en SoulCollage® geeft jou richting in je leven op een laagdrempelige en leuke manier.

Van zoeken naar vinden! 

Laat de getallen én beelden spreken en word je bewust van jouw innerlijke wijsheid. Deze unieke combinatie van numerologie en SoulCollage® geeft jou richting in je leven op een laagdrempelige en leuke manier. In de ochtend ontdek je de betekenis van jouw getallen met numeroloog Maike Weenink van Puur Maike. Maike maakt ook gebruik van de jongerennumerologie, waardoor haar verhaal extra beeldend, kleurrijk en aansprekend is. Tussendoor ga je zelf aan de slag met jouw getallen en tot slot krijg je een mooie handout mee naar huis.

Na een heerlijke lunch en eventueel een wandelingetje op het schitterende landgoed ga je in de middag creatief aan de slag met de inspiratie van de ochtend. Onder begeleiding van Suzanne van Hoek van Holi Hart - Holistische praktijk & Atelier (Aalten) maak je je eigen SoulCollage®-kaart. Intuïtief kies en combineer je de plaatjes die jou op dat moment 'roepen' of raken. In de 2e helft van de middag ga je in een klein groepje (3 à 4 personen), onder begeleiding van Maike en Suzanne, je eigen kaart lezen aan de hand van vragen en laat je je 'ziel spreken'. Je zult versteld staan wat jouw eigen kaart je te vertellen heeft. De eenvoud van het creatieve proces én de diepgang van het lezen brengt verrassende en vaak ontoerende ervaringen. Maar altijd mooi én positief.

Vol inspiratie en verwondering ronden we de dag af en ga je met jouw getallen en beelden naar huis!

Informatie

06 apr 2024 | Vanaf 9.45 uur ben je welkom en staat de koffie en thee klaar!
10.00 - 17.00
115,00 Inclusief materiaal, koffie/ thee & lekkers en een heerlijke lunch.
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Onder de Eik
Nicolaasweg 1
7135 KK Harreveld

Contact

Dagworkshop Numerologie & SoulCollage®