Dansjevrij.nu - Biodanza met Susan | Didam

Biodanza betekent letterlijk ‘Dans van het Leven’. Je wordt uitgenodigd om in jouw tempo contact te maken met jezelf en de ander via dans en muziek. Het biedt jou de gelegenheid om je levensvreugde en vitaliteit te hervinden. En het helpt je uit je hoofd en in je lijf te komen. We dansen zonder te praten, op prachtige uiteenlopende muziek. Aan het begin van de les activeren we op een positieve manier; door plezier, vrolijkheid en een prettig contact met andere mensen. Daarna ontspannen we tijdens het verzachtende en vloeiende gedeelte van de les. Biodanza geeft je de gelegenheid om dat wat jij in het moment voelt te dansen. Alle bewegingen zijn afkomstig uit je innerlijk, je drukt uit hoe je de muziek voelt. Dus het is onmogelijk om het verkeerd te doen. Je danst jezelf vrij!

Over Susan Bronkhorst | Didam

Ik hou ontzettend veel van dansen, eigenlijk mijn hele leven al. In het verleden vooral om te ontladen en plezier te hebben. De laatste jaren kreeg dansen voor mij een andere betekenis.Het bracht mij terug bij mijn authenticiteit, bij mijn vitaliteit en kwetsbaarheid. Al staat genieten nog steeds centraal, ook als ik dans met mijn kinderen Evi en Mik.

Door Biodanza kwam ik terug bij mijn intrinsieke drive om te leven. Bij de vonk die wil stralen. Ik herontdekte mijn instincten en ging ze leven. DANCEmandala liet mij mijn oorspronkelijkheid ervaren door de innerlijke reis met gesloten ogen. Iedere dans opent een poort naar een andere laag, een andere ervaring. De reis is rijk, de bestemming heilig voor mij.

Deze twee heerlijke dansvormen faciliteer ik op mijn eigen manier. Puur, verbonden, bezield en sprankelend. Wezenlijke kenmerken van wie ik ben en hoe ik leef. Ik hou van het leven, ik dans door het leven.

Susan

Dansjevrij.nu
Susan Bronkhorst

Acupunctuur Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek