Zachte Kracht - op weg naar rust, kracht & authentiek leven

Petra Jongschaap
Enschede

Loop je vast? Wij helpen jou, vanuit Zachte Kracht, om jouw waarheid te spreken en te leven.

“Zachte Kracht” staat voor een gezonde innerlijke balans. Het is onze intentie om jou vanuit Zachte Kracht steeds meer jouw passie te laten ontdekken en te gaan leven. 

Wij begeleiden je naar meer innnerlijke rust en balans, zodat je steeds meer in verbinding komt met jezelf en je steeds meer zelfvertrouwen zult ervaren om krachtige keuzes te maken om zo een leven te creren dat echt bij je past op weg naar meer vrijheid en authenticiteit. Wij zullen je stimuleren om verantwoordelijkheid te nemen en in beweging te komen. 

Wij organiseren innerlijke en uiterllijke (sjamanistische) reizen, ceremonies en retreats, gericht op persoonlijke groei. Wij werken zowel 1 op 1 en in kleine groepen. Wij werken holisitisch, waarbij kwaliteit, veiligheid, persoonlijke begeleiding kernwaarden zijn. 

Wees welkom! 

Over Petra Jongschaap

Iets over mijzelf

Ik voel mij een pionier, die op weg is naar een nieuwe manier van leven in deze bijzondere tijd. Ik weet hoe moeilijk het is om los te komen van oude structuren en situaties waarvan je weet dat ze  niet goed voor je zijn, het je leegtrekt aan energie en je toch blijft hangen, totdat er een moment komt dat je (eventueel gedwongen) moet veranderen.

Herken je dat? Dat je wakker wordt en denkt: Hoe ben ik hier in godsnaam beland? En dan die vragen die steeds terugkomen, Wie ben ik?  Wat past nu echt bij mij? Waar ben ik echt goed in? Wat is mijn passie? Waar word ik eigenlijk blij van? Wat houdt me tegen om dat te gaan DOEN?

Ik dacht altijd een oplossing te weten of te kunnen bedenken, maar ik heb ontdekt dat dat niet werkt. Echte verandering komt van binnenuit en daar is rust voor nodig, om jouw innerlijke stem, de stem van jouw hart te kunnen horen en vertrouwen. De weg van hoofd naar hart om zo te ontdekken wat echt bij je past. 

De rode draad daarin voor mij is mijn waarheid durven spreken en leven, ik weet als geen ander hoe lastig dat kan zijn. Omgaan met angst, die je soms letterlijk verlamd. Hoe fijn is het om in een veilige setting de eerste stappen te zetten?

Wat ik ook ontdekt en doorleeft heb is het proces van op zoek zijn naar jezelf in relaties en die uiteindelijk vinden in jezelf. Een paar voorbeelden:

-          Van loondienst HR Manager naar Vrije, Blije Ondernemer

-          Van afhankelijk naar eigen regie

-          Van kameleon naar automomie

Het leven is in mijn ogen bedoeld om vanuit vreugde, lichtheid, gelijkwaardigheid, vrijheid, overvloed, liefde te leven. In harmonie tussen de mensen, dieren, planten en andere wezen op deze planeet.


PJ HR

Petra Jongschaap

Tubbergenbrink 16
7544 HA Enschede

Zachte Kracht - op weg naar rust, kracht & authentiek leven