ByMellanie Rouw - The circle of life.

ByMellanie Rouw - The Circle of Life
Lichtenvoorde

Ademcoach gespecialiseerd in rouw en verlies - rouwbegeleiding individueel en in rouwgroepen - verlies begeleiding - lutografie (online rouw begeleiding) - rouwretraites - lotgenoten - heling - verdriet - verlies en rouw proces.

Samen vormen we een gemeenschap van begrip, steun en verbinding. Verbinden betekent een emotionele band aangaan met anderen, gebaseerd op gedeelde ervaringen en gevoelens. Het is waardevol om in contact te komen met mensen die begrijpen hoe jij je voelt, lotgenoten. Niemand begrijpt beter hoe jij je voelt dan iemand die soortgelijke ervaringen heeft doorgemaakt.

Juist aan deze mensen heb je echt steun. Ik heb zelf in alle keren toch veel steun gehad aan die mensen om me heen die deze pijn helaas kennen. Deze gedeelde ervaringen creëren een diepere verbinding en begrip.

In dit proces ben ik, Mellanie, niet alleen de rouwcoach maar ook jouw lotgenoot, iemand die jouw gevoelens en ervaringen echt begrijpt. Met diepe compassie en een missie om anderen te helpen, heb ik helaas zelf verschillende verliezen meegemaakt. Mijn persoonlijke pad omvat niet alleen het verlies van dierbaren die heel dichtbij staan, maar ook levend verlies, suïcide en de strijd van mijn moeder met verslaving en afwijzingen.

Rouw-the circle of life informatie In een persoonlijke begeleiding nemen we je mee in de wereld van rouw, waar verdriet vaak in stilte wordt gedragen. Je voelt je vaak alleen, heb ik ook gedaan. 

Te bieden: Rouw en verlies begeleiding indicivueel - rouwgroepen Achterhoek - lutografie - ademsessies op rouw en verlies  en rouwretraites

Bekijk de verschillende mogelijkheden. inforouwretraite

rouwretraite

Over ByMellanie Rouw - The Circle of Life

Wie ben ik....

Mijn naam is Mellanie. Heb zelf veel levenslessen moeten doorstaan o.a veel verliezen. Daarom ook lotgenoot qua verlies. Ben ademcoach en hierin gespecialiseerd in rouw en verlies. Maar ben ook gewoon ademcoach dus het hoeft zeker niet speciaal op verlies te zijn. 

Verbindend: Ik geloof in de kracht van verbinding en het creëren van een veilige en ondersteunende ruimte waarin mensen zich gehoord, begrepen en gesteund voelen.

Met beide voeten op de aarde: Ik ben praktisch ingesteld en hecht waarde aan realistische en haalbare oplossingen die aansluiten bij de behoeften en mogelijkheden van mijn cliënten.

Luisteren: Luisteren is voor mij essentieel. Ik neem de tijd om echt te luisteren naar de verhalen, emoties en behoeften van mijn cliënten, zonder oordeel of vooroordeel.

Vrij: Ik moedig mijn cliënten aan om vrij te zijn in hun denken, voelen en handelen. Ik geloof in het creëren van ruimte voor zelfexpressie, authenticiteit en persoonlijke groei.

Out of the box: Ik ben creatief en innovatief in mijn benadering van begeleiding en therapie. Ik ben bereid om buiten de gebaande paden te treden en nieuwe methoden en technieken te verkennen om mijn cliënten te ondersteunen.

Empathisch en duidelijk: Ik combineer empathie en mededogen met duidelijkheid en structuur. Ik bied een veilige ruimte voor het verkennen van emoties en ervaringen, terwijl ik tegelijkertijd helderheid en richting bied.

Liefdevol: Liefde vormt de basis van mijn werk. Ik ben toegewijd aan het ondersteunen, begeleiden en inspireren van mijn cliënten met liefde, mededogen en respect.

Deze waarden vormen de basis van mijn benadering van begeleiding ademsessies en (rouw)coaching.


ByMellanie

Mellanie Dekkers

Sperwer 7
7132EM Lichtenvoorde

ByMellanie Rouw - The circle of life.