Beweging in gezondheid, werk, geld of relatie? Opstellingenwerk is magisch werk.

Anneke Wilbers
Enter

Over Anneke Wilbers

Als kind dacht ik dat het leven altijd mooi zou blijven. Ik was een vrolijke spring-in-‘t-veld. Dat werd al anders op de ‘lagere school’. Heel vroeg en vaak had ik te maken met verlies, ik werd onzeker en ik had jarenlang depressieve buien.

Ik heb in mijn leven altijd gewerkt op plekken waar ik me niet thuisvoelde, onderwijs, werklozenprojecten en nog 13 baantjes meer. Dit lag allemaal ver van mijzelf af waardoor ik me ging aanpassen, aan de maatschappij, vrienden en mijn gezin. Vooral in die tijd kwam ik steeds verder van mezelf af te staan. Ik vocht!

Ik heb gemerkt dat pleasen en me altijd maar aan te passen om er bij te horen absoluut niet werkt! Wat wel werkte is mezelf leren kennen en waarderen, met al mijn eigen-aardigheden en kronkels. Alle moed en lef uit de diepte tevoorschijn halen voor acceptatie en heling deed goed!

Als vanzelf kwam in die periode mijn gevoeligheid naar boven drijven, inclusief de mogelijkheden die ik mocht eigen maken om te kunnen behandelen. Heel wat cursussen en opleidingen later durf ik me met recht healer, teacher, bewustzijnswerker te noemen. Anneke Wilbers

Hogebrink 9A
7468CB Enter

Beweging in gezondheid, werk, geld of relatie? Opstellingenwerk is magisch werk.