Ademcoach

ByMellanie
Lichtenvoorde

Ademcoach. Verbonden ademhaling, een ademtechniek voor heling en transformatie Gespecialiseerd in rouw en verlies. ademsessie - ademcirkels. rust beter slapen innerlijke rust liefde diepgaand niveau

Verbonden ademhaling, een krachtige techniek voor heling en transformatie

 

Ademsessies individueel of in ademcirkels. 

Voordelen van verbonden ademhaling

Emotionele bevrijding:

Door de diepe ademhaling kunnen vastzittende emoties worden losgelaten, waardoor er ruimte ontstaat voor emotionele bevrijding en heling.

Fysieke ontspanning:

Verbonden ademhaling kan helpen bij het ontspannen van gespannen spieren en het verminderen van fysieke spanning in het lichaam.

Stressvermindering:

Door bewust te ademen, activeer je het parasympathische zenuwstelsel, wat leidt tot een staat van diepe ontspanning en stressvermindering.

Innerlijke rust:

Het regelmatig beoefenen van verbonden ademhaling kan helpen bij het creëren van innerlijke rust, kalmte en een gevoel van welzijn.

Diepgaande heling:

Door de verbonden ademhaling kan er toegang worden verkregen tot diepere lagen van het onderbewuste, waar heling en transformatie kunnen plaatsvinden op een diepgaand niveau.

Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ook gespecialiseerd in rouw en verlies. 

InfoBymellanie 

en bymellanie

Over ByMellanie

Wie ben ik....

Mijn naam is Mellanie. Heb zelf veel levenslessen moeten doorstaan o.a veel verliezen. Daarom ook lotgenoot qua verlies. Ben ademcoach en hierin gespecialiseerd in rouw en verlies. Maar ben ook gewoon ademcoach dus het hoeft zeker niet speciaal op verlies te zijn. 

Verbindend: Ik geloof in de kracht van verbinding en het creëren van een veilige en ondersteunende ruimte waarin mensen zich gehoord, begrepen en gesteund voelen.

Met beide voeten op de aarde: Ik ben praktisch ingesteld en hecht waarde aan realistische en haalbare oplossingen die aansluiten bij de behoeften en mogelijkheden van mijn cliënten.

Luisteren: Luisteren is voor mij essentieel. Ik neem de tijd om echt te luisteren naar de verhalen, emoties en behoeften van mijn cliënten, zonder oordeel of vooroordeel.

Vrij: Ik moedig mijn cliënten aan om vrij te zijn in hun denken, voelen en handelen. Ik geloof in het creëren van ruimte voor zelfexpressie, authenticiteit en persoonlijke groei.

Out of the box: Ik ben creatief en innovatief in mijn benadering van begeleiding en therapie. Ik ben bereid om buiten de gebaande paden te treden en nieuwe methoden en technieken te verkennen om mijn cliënten te ondersteunen.

Empathisch en duidelijk: Ik combineer empathie en mededogen met duidelijkheid en structuur. Ik bied een veilige ruimte voor het verkennen van emoties en ervaringen, terwijl ik tegelijkertijd helderheid en richting bied.

Liefdevol: Liefde vormt de basis van mijn werk. Ik ben toegewijd aan het ondersteunen, begeleiden en inspireren van mijn cliënten met liefde, mededogen en respect.

Deze waarden vormen de basis van mijn benadering van begeleiding ademsessies en (rouw)coaching.


ByMellanie

Mellanie Dekkers

Sperwer 7
7132EM Lichtenvoorde

Ademcoach