Werkplaats STAP
23okt
Cursus
Het verhaal van je leven~autobiografisch schrijven
Werkplaats STAP
Zutphen
Schrijven over je eigen leven is bevrijdend, geeft inzicht en energie. En is vaak ook gewoon heel erg leuk! De levensverhalen van anderen in de cursus werken inspirerend en bemoedigend.
IreneFreyja ontstressen en traumaverwerking i.s.m. Bewust Bewege
24okt
Cursus
Workshop: Het spel tussen een bewust lijf en het onbewuste brein
IreneFreyja ontstressen en traumaverwerking i.s.m. Bewust Bewege
Doetinchem
Deze ochtend leer je: - hoe het lichaam en het brein elkaar beïnvloeden - hoe je daar zelf invloed op kan uitoefenen - dat innerlijke kracht sterker is dan fysieke kracht - en hoe je wezenlijke veranderingen met blijvend effect kan realiseren.
Aureole Linda Brink
28okt
Cursus
Workshop Vlammen met je social media
Aureole Linda Brink
Winterswijk
Deze workshop is voor ondernemers die hun social media gewoon lekker zelf willen doen, maar wel de tips in handen willen hebben, waar ze gelijk het effect van gaan merken.
Karlista Fontijn
31okt
Cursus
Workshop E.L.P. Emotioneel Linguïstisch Programmeren
Karlista Fontijn
Hengelo (gld)
1Daagse workshop ELP: Emotioneel Linguïstisch Programmeren Werken vanuit de taal van de Ziel. Als je de zwaarte eindelijk los kan laten, komt verlichting als vanzelf.
InnerPulse
03nov
Cursus
8-weekse Mindfulness training op dinsdagavond
InnerPulse
Zutphen
Deze training is voor jou als je behoefte hebt aan meer rust in je hoofd, anders wil leren omgaan met de dingen die je stress geven en meer wil genieten van je leven. Een training waar je echt iets aan hebt voor de rest van je leven!
Betula Kruiden
04nov
Cursus
Goed Eten
Betula Kruiden
Halle
Op het gebied van gezond eten volgen de hypes en goeroes elkaar in rap tempo op. Wat kun je geloven? In deze cursus geen dogma’s, geen caloriën, geen eiwitten en koolhydraten, maar eerlijke informatie over wat ons voedt.
InTune innerlijke groei en bewustwording
20feb
Cursus
Cursus Zelf Helend Vermogen
InTune innerlijke groei en bewustwording
Lunteren (nabij Ede)
Voor al degene die geconfronteerd worden met gezondheidsproblemen/ongemakken of het niet stromen in het leven en op zoek is naar de diepere oorzaak van deze onbalans en het zelf helend vermogen van zijn lichaam en ziel wil activeren.