25aug 2024
Erkende Bachbloesem cursus niveau 1

De Edelstenenzolder
Doetinchem

Emotioneel in balans met de Bach bloesemremedies. Een praktische cursus om de bloesemremedies voor jezelf en je gezin te gebruiken.

Dr. Bach geloofde dat we zelf verantwoordelijk zijn voor ons eigen welbevinden. Hij wilde anderen leren om zichzelf te helpen. Hij publiceerde zijn ontdekkingen aangaande de bloesems altijd snel en bleef tot aan zijn dood zijn werk herzien en gaf vele lezingen. Deze overdracht van kennis wordt tot op heden in al zijn eenvoud voortgezet door verschillende Bach trainers, in samenwerking met het Internationale Bach Opleidingscentrum. Hiervoor kun je nu ook bij De Edelstenenzolder terecht. De cursussen zijn officieel erkend door het Bach Centre en na het volgen van een bepaald niveau ontvangt je een certificaat, waarmee je door kunt gaan naar het volgende niveau. Je kunt je kennis ook verdiepen door het volgen van speciale themadagen.

Wat wordt er in de cursus behandeld?

De cursus behandelt een breed scala aan onderwerpen; een overzicht van alle 38 Bach remedies, informatie over de Reddingsremedie* of crisis/noodgeval formule*, selectie en toepassing van de Bach remedies in het dagelijkse leven voor jezelf, vrienden, familie en dieren. Het cursusmateriaal omvat een aantal opdrachten. Je maakt gebruik van de boeken en uw eigen levenservaring om deze te maken. Waar nodig krijg je aanvullende tips en worden jouw vragen beantwoord. Na afloop van de cursus (of soms tijdens de cursus) leg je een toets af. Deze wordt binnen 14 dagen beoordeeld. Bij een positieve beoordeling, ontvang je binnen twee maanden van het Bach Centre een certificaat. 

Informatie

25 aug 2024 t/m 09 sep 2024
11.17 - 11.17
0,00 295 euro
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 7 deelnemers.

Waar?

De Edselstenenzolder
19 Oude Wehlseweg
7007GE Doetinchem

Contact

Erkende Bachbloesem cursus niveau 1