01sep 2024
Edelsteenkunde & Persoonlijke Ontwikkeling

De Edelstenenzolder
Doetinchem

Wil jij je verder verdiepen in de werking van de Edelstenen? Deze opleidingsmodule biedt je de gelegenheid de edelstenen te zien, begrijpen, gewaarworden en waarderen. Iedere steen is uniek. Deze uniciteit geeft iedere steen zijn eigen verhaal.

De opleiding heeft als doel je een stevige basis te geven voor het werken met de Edelstenen en je tevens met behulp van de edelstenen persoonlijk te ontwikkelen. Het toepassen van Edelstenen voor persoonlijk gebruik of in huis is vaak iets wat we met ons gevoel doen. Deze opleiding biedt je echter de mogelijkheid om jouw kennis over de Edelstenen enorm te verbreden en te verdiepen. Kennis over het ontstaan, maar ook over de kwaliteiten en de toepassingsmogelijkheden van de edelstenen. Hiermee leer je heel gericht gebruik te maken van de kwaliteiten van de Edelstenen waardoor het effect op het persoonlijk welbevinden en de harmonie aanzienlijk toeneemt.

Voor wie? 

Jij hebt mogelijk al lang een voorliefde voor Edelstenen of wellicht is jouw interesse wat meer recent ontstaan. Hoe kun je jouw belangstelling voor Edelstenen en mineralen meer handen en voeten geven, is misschien hierbij jouw vraag. Wel, het allerbelangrijkste hierbij is het gaan werken met de Edelstenen. Als je de Edelstenen gaat toepassen in jouw persoonlijk leven, dan ga je ervaren wat de werking van de stenen is. De opleiding biedt je de mogelijkheid om de stenen heel praktisch te leren gebruiken. In eerste instantie voor jouw eigen welzijn en jouw eigen leefomgeving. Je gaat ervaren wat de stenen toevoegen in jouw leven. Deze ervaring laat de mogelijkheden van het werken met stenen als het ware inbedden in jezelf. Je kunt dan gaan putten uit kennis in combinatie met het weten dat is ontstaan uit jouw persoonlijke ervaring.

Informatie

01 sep 2024 t/m 17 nov 2024 | 4 zondagen; 1/9, 29/9, 20/10, 17/11
11.17 - 11.17
495,00 inclusief uitgebreid lesmateriaal
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 7 deelnemers.

Waar?

De Edselstenenzolder
Oude Wehlseweg 19
70007 GE Doetinchem

Contact

Edelsteenkunde & Persoonlijke Ontwikkeling