10sep 2024
8-weekse mindfulness training, anders omgaan met stress

Heanig An Mindfulness
Zutphen

Worden de dagelijkse dingen jou wel eens teveel? Of heb je lichamelijke stressklachten? Misschien heb je al eens gedacht aan een training mindfulness maar twijfel je nog. Wees dan welkom voor een vrijbijvend kennismakingsgesprek.

Heb je vaak last van een gejaagd gevoel? Pieker je veel of kun je moeilijk ontspannen? Een training mindfulness helpt je om meer balans te vinden in je leven. Mindfulness betekent vriendelijke, open aandacht. In acht weken leer je die open aandacht gebruiken om jezelf en je gewoontes te leren kennen. Je doet oefeningen die je inzicht geven in de invloed van je gedachten en emoties op stress. Ook ontdek je naar wat jou ontspant en plezier geeft. De oefeningen helpen ook om beter contact met je lijf te krijgen. Deelnemers zeggen na afloop van de training vaak dat ze bewuster keuzes maken, en meer vertrouwen hebben in zichzelf.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten op dinsdagmiddag en een stiltedag op zondag 15 oktober. Je bent welkom voor een kennismakingsgesprek. Dit is vrijblijvend en helpt je om te bepalen of een training mindfulness bij je past.

Informatie

10 sep 2024 t/m 05 nov 2024 | 8 bijeenkomsten en een stiltedag op zondag 20 oktober
14.00 - 16.30
395,00 Check je zorgverzekering voor aanvullende vergoeding

Waar?

Heanig An Mindfulness
Paulus Potterstraat 12d
7204 CV Zutphen

8-weekse mindfulness training, anders omgaan met stress