Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

09jun 2024
Rite of The Womb

Karlista Fontijn & Nicolette de Vetten
Wageningen

Wil je ook samen met andere vrouwen de Rite of the Womb beleven en jouw vrouwelijke kracht reactiveren?


The Rite of the Womb is een prachtige en krachtige inwijding waar een ongelooflijke vrouwelijke kracht vrij komt. Terug naar de grote oermoeder zodat jij je weer kunt openstellen om geschenken te ontvangen en te geven. De vrouwenkracht van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid: ‘De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen; de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven. Bevrijding van vrouwelijke energie. We hebben er voor gekozen deze inwijding met z'n tweeën te geven, dus extra krachtig!
Dit ritueel is een geschenk aan alle vrouwen, het is een healing en een blessing en het reactiveert jouw vrouwelijke kracht. Hierbij gaat het niet alleen om onze eigen pijn of pijnlijker ervaringen (miskraam, kinderloosheid, incest, geweld) die we nog met ons meedragen. Het gaat ook over het grote collectief. De pijn die we meedragen van onze moeders, grootmoeder en voorouders. De vrouwelijke energie is al zo lang onderdrukt, ontkent en misbruikt.
De rite van de baarmoeder brengt in alle zachtheid de creatie vanuit jouw schoot in balans. Waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop kan gaan stromen. Een soort wedergeboorte van de sterke liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het is heerlijk om dit samen met een groep vrouwen te mogen vieren.
We zien je graag!

Nicolette de Vetten en Karlista Fontijn 

Informatie

09 jun 2024
10.00 - 16.30
75,00

Waar?

Suniya
Haagsteeg 4
Wageningen

Rite of The Womb