16apr 2023
Filosofische wandeling. Thema: 'Lichaam en Geest'

Filosofiris / Sanne van Niel
Eibergen

Je denken een boost geven? Lekker buiten in beweging je gedachten onder de loep nemen? Laagdrempelig kennismaken met denkvaardigheden? Wandel dan mee tijdens een filosofische wandeling op 16- 4-2023 met als thema Lichaam en Geest.

Zin om je gedachten even te verzetten? Samen met anderen je gedachten onder de loep te nemen in een prachtige omgeving? Wil je laagdrempelig denkvaardigheden opdoen?  Wandel dan mee op 16 april 2023 tijdens een filosofische wandeling met als thema "Lichaam en Geest".

Veel filosofen kwamen in beweging om hun stroom aan gedachten op gang te helpen. Wat is er nou mooier om dit zelf ook te ervaren en je gedachten eens goed onder de loep te nemen. Vertraag even in je gedachten en laat de rust in het denken tot je komen. 

Tijdens een filosofische wandeling, met zijn eigen thema, van ongeveer een uur onderzoek je niet alleen je eigen gedachten maar ook die van een ander. Samen kunnen jullie denken over een filosofisch vraagstuk. Laagdrempelig laat ik je kennis maken met denktechnieken. Zo kijk je niet alleen kritisch naar de gedachten van een ander maar ook naar die vanjezelf. Klopt het wel wat ik denk? Dit kan je gedachten op een heel ander denkspoor zetten. Laat je verrassen, verwonder je en wees nieuwschierig.
Ik neem je mee op een prachtiche wandeling die start vanaf de parkeerplaats bij de "Mallumse molen" te Eibergen. Daar zetten we de wandeling in en filosoferen we over het thema "Lichaam en Geest". 

Ook zo nieuwsgierig naar de gedachten die we samen gaan onderzoeken? Geef je dan telefonisch op of stuur me een mail met naam en de wandeling waar je aan wilt deelnemen.  

Meer info? Kijk gerust op mijn site. 

Informatie

16 apr 2023
14.00 - 15.15
10,00 Prijs is per deelnemer
Minimaal 10 deelnemers.
Maximaal 15 deelnemers.

Waar?

Parkeersplaats Mallumse Molen, Eibergen
Mallumse Molenweg 112
7152 AV Eibergen

Filosofische wandeling. Thema: 'Lichaam en Geest'