22feb 2023
Bijzondere netwerkbijeenkomst voor (aspirant-)leden!

Bewust Achterhoek
Doetinchem

Een netwerkbijeenkomst in het fraaie Flox Ondernemerscentrum van onze aanbieder Ronald Treijtel. Met als speciale gast onze webmaster Erwin Bot, die vertelt over de vindbaarheid van leden van Bewust Achterhoek. Geef je snel op want vol=vol!

Flox Ondernemerscentrum is een plek waar ondernemers flexwerken en samenwerken. Ook is er een netwerkorganisatie aan verbonden: Flox Inspiratie Netwerk. Initiatiefnemer en mede-eigenaar Ronald Treijtel neem ons mee door het gebouw en vertelt over de visie en plannen van dit centrum. 

Daarna komt Erwin Bot, het brein achter de Bewuste Netwerken, ons uit de doeken doen hoe het komt dat Bewust Achterhoek en de ondernemers die zich hierop met een profiel zichtbaar maken zo hoog gevonden wordt in de zoekmachines en hoe onze leden daar maximaal van kunnen profiteren. Hij zal de profielen van (sommige) aanwezigen van te voren bestuderen en praktische tips en adviezen geven. 

We verwachten veel belangstellenden, en er zijn slechts 16 plekken beschikbaar. Opgave is dus verplicht en vol = echt vol. Bij meer belangstelling dan de beschikbare plekken kan er een tweede avond ingepland worden.

Let op: deze avond is speciaal bedoeld voor leden en ondernemers die serieus overwegen om lid te worden van Bewust Achterhoek.

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 11,00 incl. 21% BTW / persoon
Je betaalt ter plekke.

Totaal 0.00 incl. 21% BTW

Informatie

22 feb 2023 | Bijzondere locatie en bijzondere gast!
19.30 - 21.30
11,00 Je betaalt ter plekke.
Minimaal 8 deelnemers.
Maximaal 16 deelnemers.

Waar?

Flox Ondernemerscentrum
Koopmanslaan 31 07
7005 BK Doetinchem

Contact

Bijzondere netwerkbijeenkomst voor (aspirant-)leden!