20okt 2022
Cursus intuïtief tekenen

Holi Hart
Silvolde

Gun jezelf de tijd en ruimte om in een ontspannen sfeer met gelijkgestemden lekker creatief bezig te zijn. Tekenen naar aanleiding van een eenvoudige opdracht. Het gaat om het proces en het fijn bezig zijn op jouw eigen manier. Geen ervaring nodig.

Van hoofd naar hart! 

Intuïtief tekenen en kleuren. De inspiratie voor het tekenen is vaak een eenvoudige opdracht, een inzichtkaart of een thema. Van daaruit zet je je potlood op het papier, maakt een begin en de rest gaat vanzelf. Echt waar! We werken niet naar een doel, maar laten ontstaan wat er op papier komt. De groep van gelijkgestemde mensen brengt de juiste sfeer en veiligheid waarin mooie dingen kunnen ontstaan. 

We werken vaak in een cirkel, een mandala, omdat dat een plezierig kader geeft om daarbinnen de vrijheid te voelen ruimte te geven aan je creativiteit. De avonden zijn heerlijk ontspannend, verstillend en inspirerend. Het is bijzonder en verrijkend om zo op een andere manier dan in alledag bezig te zijn en uiting te geven aan wat er in jou leeft.

De cursus is eigenlijk een lessenblok. Iedere les beginnen we een nieuwe tekening met een nieuwe 'opdracht'. Omdat de lessen 1x per 2 weken zijn heb je thuis nog voldoende tijd om de tekening eventueel verder af te maken.

Informatie

20 okt 2022 t/m 22 dec 2022 | De lessen zijn 1x per 2 weken. Data: 20 okt., 10 + 24 nov., 8 + 22 dec. Vanaf 19.20 staat de koffie en thee klaar.
19.30 - 21.30
90,00 € 90,00 voor 5 lessen, incl, materiaal, koffie, thee en lekkers
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Atelier 'de Ruimte'
Dennenberg 22
7064 HW Silvolde

Cursus intuïtief tekenen