09mrt 2023
Voorjaarsdaagse in 'jouw' stap verder: 'het Koffertjes-Avontuur'

Praktijk de Cirkel Rond
Brummen

De voorjaarsdaagse is naast een verwenmoment óók een mogelijkheid om inzicht te krijgen in jouw levenskoffer. We gaan vier dagen op een innerlijke reis met allerlei koffertjes. Een waarachtig kado aan jezelf! We verblijven in een heerlijk centrum.

Je 'zelf' kunnen dragen, wie wil dat nou niet? Wat heb jij nodig voor jouw beste volgende stap? Welke zware stenen draag jij in je 'levens-rugzak'? Én mogen een plekje krijgen op jouw levensladder? 

Aan de hand van 'het koffertjes-avontuur' gaan we zelfstandig aan de slag met onze eigen thema's. Er zijn allerlei opdrachten in verschillende koffertjes, die jouw proces kunnen ondersteunen.

Gedurende de daagse word je meegenomen in de wereld van onze 'innerlijke' familie (volgens de familieschilden van Arienne Klein). Op maat kijken naar jouw innerlijke familie en daar handvaten voor krijgen, zodat het werkelijk door kan leven in jou. Verder zullen we ook actief creatief aan de slag gaan. Een stuk therapeutische begeleiding kun je ook verwachten. Therapeutische massage, Emotieleer m.b.v. Vera Helleman, Spiegelen, Mineralen-huishouding d.m.v de Schüssler Celzouten, de psyschische verfijning met de Bach Bloesems én een 'wellicht' geheel nieuwe ontdekking bij de fonoforese -stemvork healing. 
Kortom een mooie reis, waarin we samen, jouw menu vaststellen. Ook is er ruimte voor zelfzorg, dat wil zeggen massage en een fonoforese-stemvork behandeling. Allemaal om jouw ontspannenheid te ondersteunen.
Een behandeldaagse vanuit liefde voor jouw proces en 'pas op de plaats' op jouw tijdlijn. 
Voor meer informatie over kosten en lokatie, stuur me gerust een email:

N.B. Je kunt altijd in termijnen betalen

 

 

 

Informatie

09 mrt 2023 t/m 12 mrt 2023
10.00 - 15.00
750,00 511 euro incl. btw voor verblijf en 250 euro voor workshops, massage en begeleiding
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Ohana WellBeing Center

Brummen

Voorjaarsdaagse in 'jouw' stap verder: 'het Koffertjes-Avontuur'