11jul 2022
zomerweek The Work - principes

ContextueelWerk
Doetinchem

Aan de slag met The Work of Byron Katie, algemene overtuigingen en jouw inbreng. Je ervaart de spirit van zelfreflectie en zelfrealisatie in de rollen en relaties die je hebt in je dagelijks leven.

Emotie, gevoel, gedachte, situatie - vanuit elk levensaspect kun je met het meditatie-protocol The Work aan de slag. In deze cursus ervaar je wat het onderzoek The Work is en oefen je dit proces van vier vragen en omkeringen. Want Over The Work lezen is niet The Work. Je zult opmerken dat jouw antwoorden en voorbeelden (die zul je altijd vinden) van belang zijn en dat het op het oog simpele proces je een rijk palet aan inzicht en actiemogelijkheden biedt. Je gaat jezelf  en de dynamieken in je omgeving (beter) begrijpen.

'Wanneer je gedachten veranderen, verandert de wereld om je heen.'
(Als dit je vaag en vreemd voorkomt, is de cursus ook zeker voor jou!)

De cursus is opgebouwd rond de hoofdregels* van Inquiry-based Stress Reduction/The Work, algemene overtuigingen en jouw vraagstelling.

Vijf dagdelen voor een stevige basis, verdieping en oefening. De cursus is geschikt voor geoefenden in The Work en nieuwkomers. De oefeningen doe je individueel of in de groep.
Je leert, ervaart en oefent
10.00-12.30

11, 12, 13, 14, 15 juli + individuele sessie
Aanmelden kan via de website.

(volgende cursus start 17 september)

Ter voorbereiding kun je je oriënteren met het handboek voor The Work 'Vier vragen die je leven veranderen', de website van thework-nederland of informatie van thework. com.
 

* kijk voor meer info op de website ContextueelWerk onder cursus-aanbod.

Informatie

11 jul 2022 | 11, 12, 13, 14, 15 juli 10.00-12.30 + individuele sessie
10.00 - 12.30
275,00 incl. koffie/thee
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 5 deelnemers.

Waar?

vh gevangenis De Kruisberg Handelshuis 2
Klootsemastraat 1 Doetinchem
7009 CE Doetinchem

zomerweek The Work - principes