Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

10nov 2021
Midwinter, Yule ritueel en heilig nachten voorbereiding

werkplaats stap
Brummen

Midwinter, een prachtige tijd  te reflecteren op het afgelopen jaar, stil te gaan staan en stil te worden. Je neemt veel inspiratie mee om midwinter ( 21-22) te vieren en zelf met de heilige nachten aan de slag te gaan....

Op de midwinter  bezinnings workshop dag zullen we via schrijf opdrachten, stilte, meditatie en ritueel stil staan bij jouw voorbereiding op de midwinter en de heilige nachten. Door het donker aan te gaan en je zintuigen anders in te zetten beleef je van binnen uit het wederkerende licht. Al schrijvend onderzoek je van binnen uit jouw plannen voor het komende jaar: wat zijn jouw zielen verlangens  en wensen? We schonen op en staan stil bij datgene waar je dankbaar voor bent.

Zondag 19 december op aardewerkplaats Amiel, in de prachtige tempelachtige zaal met houtkachel en veel ruimte gaan we aan de slag.

We maken o.a. met natuurmaterialen een ritueel "weef " werk waarmee je al mediterend de midwinter en heilige nachten in kunt gaan....Wat wil je behouden en verweven in jouw leven?

Midwinter, een prachtige tijd  te reflecteren op het afgelopen jaar, stil te gaan staan en stil te worden. De tijd dat de dagen het kortst zijn en de nachten het langst. De tijd van contemplatie, om via het donker ons innerlijk licht te laten schijnen. En na de langste nacht van de midwinter equinox het licht weer te verwelkomen....

Je neemt veel inspiratie mee om midwinter ( 21-22) te vieren en zelf met de heilige nachten aan de slag te gaan....

Informatie

10 nov 2021 | https://www.werkplaatsstap.nl/2021/10/heilige-nachten-en-midwinter-yule/
10.00 - 17.00
125,00 Als de kosten een probleem zijn en je voelt dat je toch mee wilt doen neem dan even contact met me o
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 20 deelnemers.

Waar?

Aardewerkplaats Amiel
Windheuvelstraat
6971 JV Brummen

Midwinter, Yule ritueel en heilig nachten voorbereiding