Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

31mei 2021
MassageSchool Zutphen

Anoushka Ebbinge - Praktijk de Cirkel Rond
Warnsveld

MassageSchool Zutphen staat voor gemak, eenvoud, thuis, in veilige handen, aandacht voor elkaar in tijden van spanning en stress. In een groep van maximaal 10 deelnemers leer je de eenvoudige massagetechnieken. Ook voor jou als mantelzorger!

MassageSchool Zutphen brengt massage dichterbij huis!
Zou jij, met jouw handen, de ander van dienst willen zijn in ontspanning, aanraking en verlichting van alledaagse klachten? Overal kom je 'het voordeel' van massage tegen. Het dagelijkse leven ondersteunen met gemakkelijke massage handelingen, dichtbij, simpel én ook nog met plezier en geluk. Hoe mooi zou het zijn om massage toegankelijker te maken voor iedereen. Het letterlijk binnenshuis te halen, in ons dagelijks leven. Dichterbij, in plaats van afhankelijkheid van een massagetherapeut. 
MassageSchool Zutphen staat voor gemak, eenvoud, zelfs zonder massagetafel kun je in een stoel, aan de keukentafel of op de bank, iemand een fijne massage geven. Ook bij de ondersteuning van een ziekte, bij stress, bij psychische klachten, kan je met simpele massagetechnieken al heel veel ontspanning bieden. 
*Voor wie:
Voor iedereen! (Puber) ouder, mantelzorger, partner, vriend, vriendin...

*Wanneer:
Start 31 mei, 7 juni, 21 juni en 28 juni 2021

Informatie

31 mei 2021 t/m 28 jun 2021
13.00 - 17.00
295,00 Een cursus van 4 middagen van 4 uur (16 uur les, in een kleine groep)
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Heelhuus Gezondheidscentrum
Gaikhorst 2
7231 JB Warnsveld

MassageSchool Zutphen