01mei 2021
De Akasha Kronieken leren lezen: Een weldaad voor je ziel.

Praktijk Ineke Heitink
Duiven

Voor de cursus in Didam en bij Ruben Robijn in Duiven kijk dan in de agenda. De Akasha Kronieken leren lezen Voor jezelf en op professioneel basis Deze 3 dagen geven je een stevige basis om zelfstandig te kunnen werken in de Akasha Kronieken.

Het hart (de kern) van de Akasha Kronieken is jouw ziel.

Alle   ervaringen van jouw ziel. Inclusief vorige levens. Ik maak bewust de aantekening positief of negatief omdat dit niet bestaat in de Akasha Kronieken. Alles heeft een functie en reden gehad. Niets van onze energie gaat verloren.  Dit leven, waar je nu soms  nare ervaringen opdoet en heel gefrustreerd en vol van verdriet kunt zijn, heeft dus wel degelijk een functie.  Wanneer je toegang hebt tot de Akasha Kronieken dan is het mogelijk de reden te achterhalen en die te helen. Je kunt namelijk zelf leren in jouw Akasha Kronieken te werken en jezelf te helen van wat je belast.Door het werken in de Akasha Kronieken krijg je een heel ander beeld van ons functioneren hier op deze aarde.  Keuzes van een vorig leven kunnen nu nog in ons leven voelbaar zijn en ons belemmeren.

Het is niet noodzakelijk om paranormaal begaafd te zijn. 

 Inhoud 

Wat zijn de Akasha Kronieken

Waarom gebruiken wij de Akasha Kronieken

 De heling in de Akasha Kronieken.

Lezen van de Kronieken voor een ander.

Patronen - overtuigingen.

Manifesteren  in de Akasha Kronieken.

Vorige levens

Wil je professioneel leren om Akasha Readingen te geven dan is dat mogelijk in extra vervolgdagen. Deze basiscursus is dan wel een voorwaarde.  De data worden later bekend gemaakt. Het is mogelijk deze  begeleiding  individueel en op afspraak in te vullen.

                                                                       

 

 

Informatie

01 mei 2021 t/m 22 mei 2021 | 1 mei 22 mei en 5juni
10.00 - 16.00
210,00

Waar?

Praktijk Ineke Heitink
Ruben Robijn Stenograaf 1 a
Duiven

De Akasha Kronieken leren lezen: Een weldaad voor je ziel.