Met simpele tools en praktische adviezen prettiger thuiswerken | Doetinchem

Als coach in stressvrij thuiswerken geef ik simpele tools en praktische adviezen om prettiger thuis te kunnen werken. Tijdens het eerste gesprek zoek ik uit wat er speelt en maak ik een plan van aanpak. Dit werken we uit in een aantal sessies - gemiddeld 4 - van een half uur. En dan... is er weer overzicht en controle tijdens het thuiswerken!

Ik coach vanuit mijn ervaringen en wat ik in de praktijk heb ondervonden. Ervaringen die ik heb opgedaan sinds mijn werkzame leven dat begonnen is in de zomer van 1999 en ervaringen die heb als privécoach voor mijn echtgenoot die zelfstandige is als schrijver, spreker, trainer en consultant. 

In de loop van de jaren ben ik van medewerker in dienst naar zelfstandige gegaan. Ik heb vanuit huis gewerkt voor mijn werkgever, heb aan de keukentafel een webshop opgestart en werk nu voor mijn eigen bedrijf Cadeaus met een Missie vanaf een fijne werkplek. Ons huidige huis is ingericht op twee zelfstandigen die werken vanuit huis, maar er waren jaren waarbij ik minder comfortabel heb gewerkt. Minder comfortabel doordat het fysiek niet de beste werkplek was en het onder andere behelpen was met een stapel boeken onder mijn laptop. En minder comfortabel doordat ik bijvoorbeeld niet wist hoe ik 's avonds kon stoppen met werken, pauze moest houden of wat een vrij weekend ook alweer inhield. 

Bericht je mij als ik je hiermee kan helpen?

Over Caroline Smeets | Doetinchem

Sinds 2009 ben ik voor mezelf begonnen. Eerst parttime naast mijn vaste werk en in de loop van 2011 volledig voor mezelf.

Ik ben begonnen met 'gewone' cadeaus en een webwinkel. Na talloze ervaringen heb ik in 2012 besloten alleen nog cadeaus en producten in te kopen bij sociale werkplaatsen en in 2016 heb ik afstand gedaan van mijn voorraad en webwinkel.

Voor Cadeaus met een Missie laat ik nu alleen nog in opdracht producten maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op mijn website cadeausmeteenmissie vind je verhalen van de trotse makers, trotse klanten en producten!

-----------------------------

Daarnaast ben ik in augustus 2020 begonnen als coach in stressvrij thuiswerken. In mijn omgeving zag ik dat veel mensen moeite hebben met het (verplicht) thuiswerken en met de combinatie van werk-privé.Vanuit de praktijk heb ik veel ervaring met thuiswerken.

Met de kennis die ik heb opgedaan en met de manier waarop ik zelf werk, wil ik anderen helpen om zoveel mogelijk stressvrij thuis te werken. Ik geef hiervoor simpele tools en praktische adviezen en let hierbij op het fysieke aspect, de planning en het overzicht, de combinatie van werk en privé en als laatste het sociale deel.


Foto 1 Caroline Smeets Foto 5 Caroline Smeets Foto 6 Caroline Smeets Klik om te vergroten

Stressvrij Thuiswerken
Caroline Smeets


Professionals in de categorie Stressmanagement

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!