Omdat afscheid nemen méér is dan alleen uitvaart | Beltrum

Ik wil er ZIJN voor mensen in een periode waarin afscheid wordt genomen van het leven en van elkaar én bij plotseling verlies.

Ik ben rouwdoula en uitvaartbegeleidster, wat inhoudt dat ik er ben voor mensen in een periode waarin men weet dat er afscheid genomen moet worden van het leven en van elkaar én bij plotseling verlies. Het woord Doula komt uit het oud-Grieks en staat voor ‘dienende vrouw’. De doula is een vrouw met levenswijsheid en zij ondersteunt daar waar nodig op een niet-medische manier. Zij bemoedigt, stelt gerust en bevestigt wanneer dat nodig is. En dat is precies wat ik wil doen voor mensen. Mezelf dienend opstellen, gevoelig voor de behoefte van degene die ik ondersteun, want ik geloof dat daar mijn kracht zit en dat ik precies daarmee ook anderen in hun kracht kan zetten. Als rouwdoula begeleid ik alles rond de afscheidsfase. Dus van het omgaan met het slechte nieuws dat een gezinslid niet meer beter wordt, tot mediation bij een lastige familiesituatie rond een (naderend) overlijden. Van het betrekken van kinderen bij het afscheid, tot en met de organisatie van de uitvaart. Ook daarna blijft ik, zolang het nodig is, betrokken bij de nabestaanden.

Omdat afscheid nemen zoveel meer is dan het regelen van de uitvaart.

Over Pauline van Veen | Beltrum

Mijn naam is Pauline van Veen. Ik ben op 26 mei 1969 geboren in Wijk bij Duurstede en vrij snel daarna verhuist naar Alphen aan den Rijn. Hier heb ik het grootste gedeelte van mijn leven doorgebracht, samen met mijn ouders en broer. In 2008 zijn wij in Beltrum komen wonen. Ik ben getrouwd met Han (mijn steun en toeverlaat) en ik ben trotse moeder zijn van 4 kinderen; Pim en Thijs, Annelotte en de jongste dochter heet Willemijn. Pim en Thijs zijn op 24 juli 1996 geboren en helaas moest ik ze met pijn in mijn hart diezelfde dag weer loslaten.

Dankbaar voor wat ze mij hebben gebracht; Groeien !!! Mijn leven in eigen hand nemen en opkomen voor en vertrouwen hebben in mijzelf!

Ik heb hen beloofd dat ik van betekenis zal zijn hier op aarde en mijn missie: 'De dood bespreekbaar maken' zal gaan uitdragen. En dat ik mij in zal zetten, daar waar nodig, om ruimte te creëren voor een iederzodat zij op eigen wijze afscheid kunnen nemen wanneer de dood in zijn of haar leven komt.

Mijn talent van helder horen, zien, voelen en mijn eigen levenservaring in combinatie met mijn genoten opleidingen Uitvaartbegeleiding, Psychodynamica en Reiki- en Seichemmaster zet ik in om jou te begeleiden daar waar nodig.

 


Pauline van Veen | Rouwdoula & Uitvaartbegeleiding
Pauline van Veen


Professionals in de categorie Stervens- en uitvaartbegeleiding

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!