Weblog auteurs Bewust Achterhoek

blog icon

Anita Eeltink

Toen Anita Eeltink kennis maakte met EFT (Emotional Freedom Technique) en enthousiast werd over de eerste resultaten die ze bereikte, besloot ze de opleiding tot EFT-therapeut te volgen. Inmiddels heeft ze al een aantal jaren een praktijk waarin ze mensen mbv EFT helpt hun 'rommel' op te ruimen. Zodat ze gelukkiger met zichzelf en hun leven zijn. Ook geeft Anita hardlooptrainingen. Anita schrijft regelmatig blogs over haar ervaringen.

blog icon

Anneke Stuij

Anneke Stuij is van oorsprong fysiotherapeut. Ze heeft altijd gewerkt vanuit een holistische visie: lichaam en geest zijn één, healing komt van binnenuit en gaat veel verder dan behandeling van symptomen. Ze werkt al tientallen jaren als ontspanningstherapeut met kinderen en volwassenen met een combinatie van reguliere en holistische methodes. Anneke schrijft regelmatig over haar ervaringen vanuit haar praktijk.

blog icon

Anneriet Meerema

Anneriet Meerema is Detox Coach en geeft workshops over gezonde voeding. Ook biedt zij een detox programma aan waarbij je tijdens 28 dagen leert om oude (voedings-) patronen los te laten. 

blog icon

Anoushka Ebbinge

Jarenlang werkte Anoushka in de zorg, tot zij na een reinigingsweekend wist dat ze verder wilde met ayurvedische massage. Ze ervaarde hoe belangrijk en fijn het is goed naar je lichaam te luisteren en het als instrument te gebruiken. Na afronding van haar opleiding als ayurvedisch massage therapeut is Anoushka een praktijk begonnen. Zij heeft trainingen gevolgd op het gebied van massage, Bach Bloesem Remedies, Celzouten volgens Dr. Schüssler, klankschaal massage en spirituele therapie. Recent heeft zij zich gespecialiceerd in massage bij kanker.

blog icon

Ans Hoogland

Vanuit haar bedrijf InnerPulse begeleidt Ans Hoogland met lichtheid, liefde en plezier mensen om te genieten van het leven vanuit ontspanning en vertrouwen. Met focus op wat echt wezenlijk is voor jou. En steeds vanuit de ervaring in dit moment, met je lichaam als thuisbasis.
Ans biedt yogalessen, een jaartraining en cursussen mindfulness aan. In Zutphen èn online.

blog icon

Dagmar Buesink

Dagmar Buesink van Lucerna Welzijnscoaching is gecertificeerd NLP-behandelaar. Met de NLP technieken die zij gebruikt en coaching in de natuur, of desgewenst op een andere locatie, laat Dagmar je ervaren hoe je op een eenvoudige en doeltreffende manier je angst, onzekerheid en nare gevoelens kunt veranderen in positieve gevoelens.

blog icon

Erica Weeda

Erica heeft altijd een grote liefde voor dieren gehad en ging zich steeds meer interesseren voor het lichamelijke en het geestelijke wel en wee van (huis)dieren. Ook kreeg zij de behoefte om als een brug tussen mens en dier te fungeren. Ze deed een cursus Diercommunicatie en later de hbo-opleiding tot veterinair klassiek homeopaat. Zij heeft een eigen praktijk waarin zij een breed pakket aan diensten aanbiedt die helpen bij de genezing van dieren.

blog icon

Guy Andreoli

Guy Andreoli, aanbieder op Bewust Achterhoek, faciliteert vanuit zijn praktijk InTune al diegenen die bewuster willen worden van zichzelf, persoonlijk & spiritueel willen groeien en vanuit hun hart willen leven. Guy schrijft regelmatig artikelen over bewustwording en spiritualiteit.

blog icon

Herma van den Enk

Vanwege migraine klachten lag Herma zelf jarenlang wekelijks bij een masseur op tafel. Hierdoor heeft zij leren ervaren wat een regelmatige massage met je lichaam (en geest) doet. Door deze ervaring is zij zelf gaan masseren. Eerst naast haar gewone baan. In 2009 heeft Herma ontslag genomen en is zij haar hart gaan volgen en voltijds gaan masseren.

blog icon

Ineke Heitink

Ineke Heitink is medium, healer en spiritueel coach. Vanuit het Heart Centre Didam Praktijk Ineke Heitink begeleidt zij volwassenen en kinderen door middel van healing, reading en coaching. Ineke geeft ook cursussen en workshops en schrijft regelmatig artikelen.

blog icon

Jan-Willem van de Velde

Jan-Willem van de Velde heeft samen met zijn vrouw Gea Boessenkool Aarde-Werk de Stegge, Praktijkschool voor Duurzaamheid opgericht. Deze Praktijkschool wil mensen inspireren tot een duurzame leefstijl. Jan-Willems werk wordt gevoed vanuit 'deep ecology', een filosofie die je op dieper niveau verbindt met de natuur. Hij organiseert trainingen, cursussen, workshops en rondleidingen over integrale duurzaamheid. 

blog icon

Jelien Lammers

Jelien Lammers coacht, samen met haar honden als co-coach, een ieder die meer wil leren vertrouwen op zichzelf en zijn eigen kracht en kwaliteiten. Honden reageren sterk op onze non-verbale houding en energie. Door het samenzijn en het samenwerken met honden word je in korte tijd een 'boel bewust'. Jelien schrijft ook artikelen over zelfvertrouwen, in je kracht staan, kortom over weten, durven en doen! 

blog icon

Judith Kars

Heanig An mindfulness biedt verschillende mindfulnesstrainingen over communicatie en anders omgaan met stress. Je kunt je inschrijven voor open groepen in de gemeente Hardenberg en in Zutphen. De trainingen zijn praktisch en de taal is toegankelijk. Mijn trainingen mindfulness voldoen aan de voorwaarden van aanvullende zorgverzekeringen. Als je je inschrijft krijg je altijd eerst een kennismakingsgesprek.

 

blog icon

Karin Gescher

Karin van Haren-Gescher werkt in haar praktijk met verschillende werkvormen om mensen weer vrij en met energie in het leven te laten staan. Duurzaamheid van de behandeling vindt zij belangrijk. Na een paar sessies is er blijvend resultaat. Op een liefdevolle manier krijg je diep inzicht in jezelf en daarnaast werkt Karin ook aan onderliggende oorzaken. Om vrij en met energie te leven is je eigen verantwoordelijkheid een belangrijke factor. Karin heeft veel affiniteit en ervaring met hoog sensitieve personen.

blog icon

Lia Ouendag

Lia Ouendag is Medium en Astroloog voor de Ziel. De astrologie biedt immers een prachtig instrument om een overzicht te krijgen van je ontwikkelingsweg en actuele Aardse programma. Lia schrijft regelmatig over wat ons de komende maanden te wachten staat.

blog icon

Lieke Deelstra

Lieke Deelstra begeleidt al meer dan 20 jaar mensen vanuit verschillende invalshoeken, als biografisch begeleider, coach, trainer, healer, schrijver, theatermaakster, actrice, docent en moeder. Eigen wijsheid en innerlijk leiderschap zijn haar uitgangspunten.

blog icon

Linda Brink

Linda Brink is Reiki Master en heeft een Praktijk voor Reiki. In haar praktijk ondersteunt ze mensen in hun groeiproces door middel van Rainbow Reiki behandelingen. Met Rainbow Reiki kun je niet alleen lichamelijk ontspannen, maar ook geestelijk. Doordat je ontspant, geef je jezelf de ruimte om te groeien en te helen. Een Reiki behandeling kan zo bijdragen aan meer balans in je leven.

blog icon

Marije Vermeulen

Marije Vermeulen is lifecoach bij MarijeCoaching. Ze ziet veel vrouwen worstelen met de balans zorg-werk-prive. Ook ziet zij vaak dat mensen zich zo geleefd voelen dat ze niet meer weten waar ze nu blij en gelukkig van worden. Marije helpt mensen weer volledig te kunnen leven en weer te kunnen genieten van al het moois dat het leven biedt. Tevens is zij auteur van het inspiratieboek Wees je Eigen Gelukscoach.

blog icon

Marjo Vliegen

blog icon

Moniek Vet

blog icon

Renata Vermeulen

Renata Vermeulen is coach en mediator. Haar passie is zorgen dat kinderen na een scheiding hun leven kunnen delen met beide ouders. In haar praktijk biedt zij persoonlijke begeleidings-trajecten aan voor ouders, individueel of samen. Ook schrijft zij regelmatig artikelen over scheiden en aanverwante onderwerpen.

blog icon

Roy van de Geer

Na een burn-out in 1999 besloot Roy zijn leven een andere wending te geven. Hij koos ervoor z'n leven te wijden aan het welzijn van mensen in plaats van aan winst van bedrijven. Vooral op het gebied van lichamelijke en emotionele gezondheid met behulp van CranioSacraal. En niet in de laatste plaats aan zijn eigen welzijn en ontwikkeling.

blog icon

Saskia Juijn

Saskia was tot 2020 coördinator van Bewust Achterhoek. Vanuit haar belangstelling voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en duurzaamheid deelt zij graag interessante informatie. Ook schrijft zij regelmatig over haar eigen ervaringen.

blog icon

Thea van Hoof

Thea van Hoof, van Betula Kruiden, studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Natuurgeneeskunde aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem. Sinds 1990 houdt zij zich bezig met de teelt, oogst en verwerking van geneeskrachtige inheemse planten tot zalven, huidoliën en tincturen voor de huisapotheek en zelfzorg. Thea geeft ook workshops en schrijft graag over het werk in de tuin en de kruiden die zij verwerkt.

blog icon

Wilma te Paske

Wilma te Paske is psychociaal therapeut en heeft een praktijk voor bewustwording en zelfontwikkeling in Doetinchem. Zij begeleidt mensen individueel en in groepen door opstellingen van het verlangen. Een opstelling is een krachtige en liefdevolle methode om je weer met jezelf te verbinden. Ook schrijft Wilma regelmatig artikelen over bewustwording en zelfontwikkeling.

blog icon

Winny van Buuren - Tessers

Winny begeleidt bedrijven en teams in het verbeteren van de onderlinge samenwerking en hun resultaten. Dit doet zij door samen de grondoorzaken van het probleem te achterhalen en duurzame verbeteringen in gang te zetten. 

Zij biedt de mogelijkheid om in een veilige en huiselijke omgeving te werken aan teamontwikkeling én te genieten van een speciaal voor jullie ecologisch bereide lunch of diner.

Blog recente artikelen

Reacties

Thema's

Tags

Auteurs

Historie

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!