Puur Bewegen: Pilates - Poweryoga - Yin Yoga - Ashtanga Yoga

Puur Bewegen
Lochem

Wil je sterk en soepel blijven? Je grenzen verkennen?

Yoga en Pilates laten je ervaren hoe fijn het is om je lichaam op een bewuste manier in beweging te brengen. Binnen enkele maanden merk je vooruitgang, je wordt sterker en meer flexibel.

Bewegen, meebewegen, in je lijf en met het leven, daarin vindt Roekje van Oudenhoven haar passie. Graag wil zij anderen helpen hun fysieke bewustwording te verhogen en geestelijke veerkracht te ontwikkelen. Roekje geeft lessen Pilates en Yin en Power Yoga in Lochem in groepen en individueel. 

Pilates is een oefenmethode voor het gehele lichaam. In deze bewegingsvorm wordt gewerkt aan het vinden van de ultieme balans tussen lichaam en geest en de samenhang tussen kracht, souplesse, ademhaling en controle.

Poweryoga is een dynamischer en krachtige vorm van de traditionele Hatha Yoga. Power Yoga verwezenlijkt een ultieme harmonie tussen fysieke kracht, geesteskracht, souplesse, conditie en evenwicht. Belangrijk is de ademhaling, deze geeft het ritme van de oefeningen aan.

Yin yoga focust zich op het mobieler maken van onze gewrichten. Het effect van Yin yoga-houdingen is een flexibeler, energetisch stabieler, beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam.

Meer informatie over Pilates, Power Yoga of Yin Yoga kun je vinden op Roekjes website.

 

Over Puur Bewegen

Sinds de start van Puur Bewegen volg ik mijn hart en komen mijn kwaliteiten als vanzelf tot leven. Twaalf jaar geleden ontdekte ik yoga en Pilates. Ik werd niet alleen fysiek sterk en soepel, ook mijn geestelijke veerkracht nam toe.

Ik deed onder meer de opleiding Ground Control Pilates bij de Pilates Company van Debby Jenner, studeerde Body Dynamic Yoga bij de White Cloud Studio van Andreas Jüstrich, en volgde workshops Poweryoga bij Hilary Menting in Utrecht. Bij Bodymind deed ik de tweejarige opleiding Persoonsgerichte Coaching en Training, met als leidraad de karakterstructuren van Wilhelm Reich.

Een aantal jaar geleden volgde ik de docentenopleiding Yin yoga bij yoga4u in Sneek, en inmiddels heb ik de de teachertraining yin yoga en mindfulness bij Sarah Powers afgerond. Mede door deze training werd ik gegrepen door het boeddhisme.

Mijn werk is een passie geworden, ik kan mijn liefde voor beweging, mensen en ontwikkeling hier volledig in kwijt. Dit geeft mij elke dag weer een blij en dankbaar gevoel.


Puur Bewegen

Roekje Oudenhoven

Rosmolenstraat 72
7241VR Lochem

Puur Bewegen: Pilates - Poweryoga - Yin Yoga - Ashtanga Yoga