Individuele, milde hatha yoga. Maatwerk bij fysieke, adem of stress klachten. Kan ook bij jou thuis!

Praktijk YogaWise
Lochem

Je hoeft niet lenig, jong of slank te zijn. Je mag stijf en gespannen zijn, overgewicht hebben of een fysieke aandoening. Je mag onrustig, in de war of buiten adem zijn. YogaWise staat voor een persoonlijke aanpak en levert maatwerk.

Yoga is voor iedereen

Je hoeft niet lenig te zijn, je hoeft niet jong te zijn, je hoeft niet slank te zijn. Je mag stijf en gespannen zijn. Je mag overgewicht hebben of een fysieke aandoening, beperking of ziekte. Je mag onrustig, in de war of buiten adem zijn. Je mag even niet meer weten waar je staat of hoe je verder moet. Je mag onzeker zijn en twijfelen aan de zin of onzin van je bestaan, in welke fase van je leven dan ook. 

YogaWise staat voor een persoonlijke aanpak en levert maatwerk. Op locatie of bij je thuis.

YogaWise biedt een complete aanpak

Of het nu je lichaam, adem, mindfulness of spiritualiteit is. Al deze aspecten zijn met elkaar verbonden. Bij Hatha Yoga is het lichaam je vertrekpunt en daarbij biedt YogaWise een complete aanpak. Jij bepaalt wat je nodig hebt. Je krijgt advies en in alle gevallen zorgvuldige ondersteuning en begeleiding.

Er is maar één Yoga

Vraag je je af welke vorm van yoga en/of meditatie bij je past? Vind je het lastig een keuze te maken binnen het hedendaagse yoga oerwoud met al haar variaties? Er is in feite maar één yoga! Alle  yoga- en meditatievormen zijn afgeleid van de oorspronkelijke duizenden jaren oude klassieke yoga uit de Himalaya’s, waar fysieke yoga en meditatie in elkaars verlengde liggen! Graag help ik je op weg om een goede keuze te maken. 

Over Praktijk YogaWise

Passie

Sinds 2005 geef ik met plezier lessen en coaching gestoeld op de Klassieke Yoga. Het is mijn passie om mensen te ondersteunen naar een gezond, harmonieus en zinvol leven via bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. 

Manier van werken

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een zorgvuldige en praktische benadering. Ik leg uit waarom ik iets zeg of doe en bied je concrete middelen. Ik hou van openheid, humor en van de eigenheid van de mensen. Ik ben graag bereid buiten de geijkte paden te gaan en wat onmogelijk lijkt mogelijk te maken. Ik leer je de juiste vragen aan jezelf te stellen en te vertrouwen op de antwoorden die binnenin gehoord willen worden, te putten uit je innerlijke wijsheid.

In mijn jonge jaren

Ik werkte zes jaar als verpleegkundige in een AMC en in de terminale thuiszorg. Mijn liefde voor literatuur, psychologie en filosofie leefde ik uit met een universitaire studie Vergelijkende Literatuurwetenschap.

Yoga, een complete, praktische en holistische filosofie en wetenschap

Yoga kreeg later in mijn leven een steeds grotere plek. Ik ontdekte dat de klassieke Yoga een complete en holistische filosofie en wetenschap is; de wetenschap van het Zelf. Ik volgde de intensieve internationale Himalayan YogaMeditation Teachers Training vanuit Rishiskeh, India. Mijn leraren waren en zijn zeer ervaren yogi’s en meesters uit een duizenden jaren oude traditie van kennisoverdracht uit de Himalaya’s. Er volgden jaren van training in zelfobservatie en innerlijke dialoog op alle niveau’s van mijn bestaan: lichaam, adem, mind en ziel.

Wat een enorm geschenk is dat!


Praktijk voor adem en yoga coaching Yvonne Dekker

Yoga-Wise

Markt 3 (Het Stadshuus, ruimte 108)
7241AA Lochem

Individuele, milde hatha yoga. Maatwerk bij fysieke, adem of stress klachten. Kan ook bij jou thuis!