Maatwerk bij fysieke klachten, een hoge adem, spanning, angst en/of onrust.

Yoga-Wise, ademtherapie, stressrelease, coaching
Lochem

Je hoeft niet lenig, jong of slank te zijn. Je mag stijf en gespannen zijn, overgewicht hebben of een fysieke aandoening. Je mag onrustig, in de war of buiten adem zijn. YogaWise staat voor een persoonlijke aanpak en levert maatwerk.

Yoga is voor iedereen

Je hoeft niet lenig te zijn, je hoeft niet jong te zijn, je hoeft niet slank te zijn. Je mag stijf en gespannen zijn. Je mag overgewicht hebben of een fysieke aandoening, beperking of ziekte. Je mag onrustig, in de war of buiten adem zijn. Je mag even niet meer weten waar je staat of hoe je verder moet. Je mag onzeker zijn en twijfelen aan de zin of onzin van je bestaan, in welke fase van je leven dan ook. 

YogaWise staat voor een persoonlijke aanpak en levert maatwerk. Op locatie of bij je thuis.

YogaWise biedt een complete aanpak

Of het nu je lichaam, adem, mindfulness of spiritualiteit is. Al deze aspecten zijn met elkaar verbonden. Bij Hatha Yoga is het lichaam je vertrekpunt en daarbij biedt YogaWise een complete aanpak. Jij bepaalt wat je nodig hebt. Je krijgt advies en in alle gevallen zorgvuldige ondersteuning en begeleiding.

Er is maar één Yoga

Vraag je je af welke vorm van yoga en/of meditatie bij je past? Vind je het lastig een keuze te maken binnen het hedendaagse yoga oerwoud met al haar variaties? Er is in feite maar één yoga! Alle  yoga- en meditatievormen zijn afgeleid van de oorspronkelijke duizenden jaren oude klassieke yoga uit de Himalaya’s, waar fysieke yoga en meditatie in elkaars verlengde liggen! Graag help ik je op weg om een goede keuze te maken. 

Over Yoga-Wise, ademtherapie, stressrelease, coaching

Passie

Sinds 2005 begeleid ik mensen in hun proces naar een gezonder en harmonieus leven. Ik ontvang in mijn praktijk mensen met bijvoorbeeld een verstoorde ademhaling, fysieke klachten en/of een onrustige mind die altijd op 'aan' staat. Het is mijn passie om coaching door middel van yoga met de adem als basis ook voor jou te laten werken! Samen zorgen we ervoor dat je rustiger en vrijer in het leven komt te staan. Na 2 tot 3 sessies ga je al verbetering merken!

Manier van coachen

Mijn manier van coachen is zorgvuldig en praktisch. Het belang van een gezonde ademhaling en hoe je dat doet is daarbij uitgangspunt. Je krijgt heldere uitleg en ik bied een doorgaand plan op maat. Dit bestaat uit fysieke- en ademoefeningen met behulp van audio en videomateriaal en fijne ontspanningsoefeningen om thuis te doen. Je gaat ervaren dat je adem de brug is tussen je lichaam en je denken/voelen. Zo word je je bewuster van je grenzen en je mogelijkheden. Je gaat gezond ademhalen toepassen in tal van dagelijkse situaties. Dit leidt tot meer kwaliteit van leven!

Over mij

Ik volgde de internationale Himalaya YogaMeditatie Teachers Training vanuit Rishiskesh, India. Een complete, jarenlange opleiding in de Klassieke/Raja Yoga. Het waren jaren van intensieve training en ontwikkeling, van zelfobservatie en innerlijke dialoog ten aanzien van lichaam, adem, mind en ziel. Vervolgens specialiseerde ik me in alle facetten van een gezonde ademhaling. Dit is dan ook de rode draad geworden in mijn coachings. De kracht van gezond ademen is enorm en werkt door op alle vitale lichaamsfuncties én op het zenuwstelsel.  

Coaching door middel van yoga met de adem als basis nodigt je uit en moedigt je aan om je blik naar binnen te richten, goed te gaan voelen en ervaren, open en alert te zijn. Het is een proces van bewustwording, sterker en gezonder worden en meer te leren vertrouwen op je eigen innerlijke wijsheid.


Praktijk voor coaching door middel van yoga met de adem als basis

Praktijk Yoga-Wise

Markt 3 (Het Stadshuus, ruimte 108)
7241AA Lochem

Maatwerk bij fysieke klachten, een hoge adem, spanning, angst en/of onrust.