InnerPulse: Dru Yoga - met plezier en aandacht bewegen, ervaren en ontspannen!

InnerPulse
Zutphen

Dru Yoga is een zachte vloeiende vorm van yoga gericht op het weer laten stromen van geblokkeerde energie. Hoewel de bewegingen zacht zijn, is de werking verrassend krachtig. Je kunt live in Zutphen mee doen en via Zoom; inclusie opname voor thuis.

Dru Yoga - met plezier en aandacht bewegen, ervaren en ontspannen!

Heb jij ook behoefte aan:

  1. rust in je hoofd, ontspanning in je lijf?
  2. een soepeler en fitter lichaam?
  3. een gevoel van ruimte in je hart
  4. een boost van positieve stofjes?
  5. voedende tijd voor jezelf?

Dan ben je van harte welkom in mijn Dru Yoga lessen! 
Live in Zutphen of via Zoom; inclusief opname voor op een eigen moment thuis.

Dru Yoga helpt je stress te verminderen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. 
Je voelt je bewuster, energieker, opener en meer ontspannen. 
Hoewel de bewegingen zacht zijn, is de werking verrassend krachtig. 

De lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring, leeftijd, conditie en gezondheid. Je kunt op elk moment instromen en eerst kennismaken. En je kunt kiezen om live in Zutphen mee te doen of via Zoom, inclusief de opname voot thuis.

Op mijn site vind je het actuele lesschema en verdere informatie.
Welkom!

Over InnerPulse

Leven is kostbaar! En dat heb ik aan den lijve ervaren. Mijn vader overleed toen ik nog heel jong was. Het maakte me al vroeg zelfstandig. Ik regelde en leefde mijn leven vanuit mijn hoofd, en voor voelen was er weinig ruimte. Ik belandde in drukke succesvolle banen en een gevuld sociaal leven.

Tot ik besefte dat dat me niet meer bevredigde. Dat de rek eruit was. En ik in een flinke burn-out belandde. Achteraf gezien was dat een zegen en een belangrijk keerpunt in mijn leven.

Deze burn-out was een pittige tijd, mijn hoofd wilde nog wel, maar mijn lijf zei HO. En ik begon te voelen… en daarmee smolt laagje voor laagje het sterke overleefpantser en het masker waarachter ik me onbewust verscholen had.

In dezelfde periode overleden een aantal dierbare naasten, waaronder mijn moeder en mijn broer. Hoe turbulent kan het leven zijn. Het leerde me de illusie van controle los te laten, mee te bewegen en te verbinden met dit moment. Er is nooit meer dan deze adem.

Na deze pittige en louterende periode sta ik heel anders in het leven. Lichaamswerk, Mindfulness en Dru Yoga hielpen mij om in mijn lijf te landen, in het moment te leven, en echt mezelf te zijn; dit zijn nu de 3 belangrijkste pijlers in mijn huidige werk.

In 2004 ben ik mijn bedrijf InnerPulse gestart, en begeleid ik met lichtheid, liefde en plezier mensen om te genieten van het leven vanuit ontspanning en vertrouwen. Met focus op wat echt wezenlijk is voor jou. En steeds vanuit de ervaring in dit moment, met je lichaam als thuisbasis in plaats van je vakantieadres.

Leven is immers te mooi om er door heen te racen of je zelf te verstoppen.


InnerPulse

Ans Hoogland

Postbus 91
7200 AB Zutphen

InnerPulse: Dru Yoga - met plezier en aandacht bewegen, ervaren en ontspannen!