HumanTree- (wandel) coach, verbinden in en met de natuur.

Meine Pit_HumanTree
Doetinchem

Als niets en niemand je tegenhoudt, wat wil je dan creëren? Graag ga ik met jou de natuur in om samen te ervaren hoe het is om de natuur aan te kijken, te luisteren naar wat ze ons verteld en dit gebruiken voor ontwikkeling en groei.

Welke boom zit er in jou en  hoe ziet deze er dan uit?

Kunnen jouw wortels vrijelijk groeien in het veld van verbinding. Heb/neem jij genoeg speelruimte om te bewegen en te groeien?. Ben je bereid om je wortels onder ogen te zien. 

Ik heb ervaren dat  je de kenmerken en karakters van bomen kunt spiegelen aan personen.  Door mij te verbinden met jou als persoon, kan ik duiden welke boom ik in jou zie. Deze boom kunnen we dan gebruiken als metafoor, anker. Hoe is het om vanuit je eigen natuur te ervaren en te leven. Ook kunnen we samen op pad gaan om je je eigen boom te  ontdekken en ervaren waar jij in het landschap staat. Waar wordt jij belemmerd in je groei en ontwikkeling en wat het jij nodig om  vrij uit te groeien.

Laten we samen op pad gaan en de weg naar binnen verkennen.  De natuur met zijn vele verborgen boodschappen aan te kijken, te luisteren en deze te ontrafelen. Om ons te verbinden in het hier en nu.

Bij voorkeur ontmoet ik jou op een plek in de natuur waar jij je thuis/veilig voelt. 

 

Over Meine Pit_HumanTree

Ik ben Meine Pit.

Geboren in 1962 in Drenthe. Ik ben een “Bomenman”

Als klein kind zoek ik intuitief de pijnboom op. De plek waar ik tot rust kan komen op  momenten dat ik mij niet gehoord of begrepen voel. Voor mij voelt dit bevrijdend. Ik voel emoties, het verdriet, en ik mag er zijn. Ik ben deze plek en boom  dankbaar voor wat ik daar heb ontvangen. De pijnboom mijn  vriend, de plek waar ik altijd terug kan komen.

Vanaf jongs af aan ben ik met de natuur verbonden, al zijn er perioden geweest dat ik mij hier niet bewust van was.
Ik heb veel geleerd over bomen in mijn opleiding aan de tuinbouw( vak)school, werk als hovenier/ boomverzorger en functies in het groen en in de openbare ruimte bij diverse gemeenten.
Met deze ervaringen ben ik in 2004 met Human Tree Begeleiding & Advies begonnen. In mijn bedrijf werk ik als trainer, coach voor ontwikkeling en groei , spreker en intuïtief natuurlijk opsteller.

Ik  heb ervaren dat  je de kenmerken en karakters van bomen kunt spiegelen aan personen. Wanneer ik mij verbind, kan ik duiden welke boom ik in de ander zie. Deze boom gebruik ik dan als metafoor om samen te ervaren, hoe het is om vanuit je eigen natuur te leven. In groepen en teams kan ik met deze bomen een landschap creëren. We gaan de natuur aan kijken en luisteren naar wat zij ons vertelt en haar wijsheid gebruiken voor ontwikkeling en groei.

.


HumanTree Begeleiding & Advies

Meine Pit

Haverdreef 49
7006LH Doetinchem

HumanTree- (wandel) coach, verbinden in en met de natuur.