Zon Onderweg coaching, Praktijk voor wandelcoaching en zingeving

Zon Onderweg Coaching
Vorden

Op zoek naar wie je diep van binnen bent, wat je kunt, wat je wilt en wat je drijft? Volg je intuïtie en laat de natuur je helpen. Als wandelcoach en lifecoach ga ik met je mee op onderzoek. Bij Zon Onderweg Coaching is er rust en aandacht voor jou!

Walk slowly through this life, open up and let in light

let it out and start to shine, let it flow and do'nt ask why

Cathryn Craig

Een bospad, de wind in je haren, de zon of regen op je gezicht. Even helemaal los van alle verplichtingen en even alleen maar aandacht voor jezelf. Hoe voel je je, wat is belangrijk voor je,  wat wil je diep van binnen in dit leven en wat houdt je eventueel daarin tegen?

Bij Zon Onderweg Coaching is er de rust en de aandacht voor deze vragen. We trekken de wandelschoenen aan en gaan samen op onderzoek naar antwoorden. We gaan aan de slag met eventuele blokkades op je pad en creëren zo ruimte om je eigen unieke weg in te slaan en te leven vanuit jouw kracht en missie.

Buiten werken geeft mogelijkheden die je binnen niet hebt. Door letterlijk in beweging te komen, komen ook je gedachten in beweging. Je kunt je situatie makkelijker gaan bekijken vanuit een ander perspectief. Daarnaast werkt de natuur als extra coach die je helpt om sneller bij je intuïtie en je gevoel te komen. Hierdoor kunnen we meteen met de kern aan de slag. 

Zie je het buiten toch nog niet zo zitten? Ook binnen kunnen we samen op pad, bij mij in mijn praktijkruimte of bij jou thuis.

Gun jezelf de rust, de aandacht en de verwondering en ga met me mee op onderzoek!

Over Zon Onderweg Coaching

Hallo, mijn naam is Irene Veerbeek-van Heeringen en ik woon met mijn man en twee kinderen in het mooie wandeldorp Vorden. Al ben ik opgegroeid in Rotterdam, mijn roots liggen in de Achterhoek en daarom ben ik daar zodra ik kon naar toe verhuisd. 

Na het gymnasium in Rotterdam gehaald te hebben, ben ik gaan studeren in Wageningen, landinrichtings-wetenschappen. Dit bleek niets voor mij te zijn en na het behalen van mijn diploma ben ik eindelijk iets gaan doen wat ik echt graag wilde: ik ben naar Santiago de Compostella gelopen. Deze reis van 4,5 maand heeft me veel geluk en inspiratie gebracht en heeft er toe geleid dat ik nu wandelcoach ben. De gesprekken die ik onderweg met mensen had brachten me tot de kern en ik vond het heerlijk om door middel van deze  zingevende gesprekken me zo met mensen in verbinding te voelen. 

Eenmaal thuis heb ik de HBO opleiding samenlevingsopbouw gedaan en heb daarna jaren gewerkt als welzijnswerker in Arnhem. Ik vond het heel mooi werk, maar wilde me meer verdiepen in individuele gesprekken. Ik heb toen de Post-HBO opleiding tot lifecoach gevolgd bij het Atma Instituut te Amersfoort.

Het Atma Instituut is erkend door de Nederlandse Orde van beroepscoaches (NOBCO), European Mentoring & coaching council (EMCC), Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs (SPHO) en de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV). Daarbij heb ik me daar verder ook gespecialiseerd in wandelcoaching en lichaamswerk.

In februari 2019 start ik een cursus specifiek gericht op coachen van mensen met zingevingsvragen.


Zon Onderweg Coaching

Irene Veerbeek

Insulindelaan 19
7251 EJ Vorden

Zon Onderweg coaching, Praktijk voor wandelcoaching en zingeving