Coaching in de natuur/ sound bath meditation

Lucerna Welzijnscoaching
Lichtenvoorde

Wie wil er gelukkig zijn? Wie wil er intens gelukkig zijn? Intens gelukkig, dit wil iedereen toch?! Geluk en Genieten ligt dichterbij dan je denkt, je moet het soms alleen weer leren zien. Stress versus rust, ga jij de uitdaging aan?

"Ons lichaam is onze tuin, onze wil de tuinier"

Zorg ook goed voor jezelf, dan pas kun je (weer) goed voor anderen zorgen

Lucerna Welzijnscoaching

We staan altijd voor anderen klaar. We moeten altijd zoveel van onszelf. We denken te weten wat anderen van ons denken. We zijn strenger voor onszelf als voor een ander. Werkloos worden. Alle ballen onhoog moeten houden, Niet weten waar je de tijd vandaan moet halen, Herkenbaar? Angsten, rouw, eenzaamheid, burnout, depressie, (lichte) trauma's, slapeloosheid, stress. Veel van deze symptomen worden veroorzaakt door stress en omdat er een belangrijk patroon doorbroken wordt. Dan kan hulp van buitenaf heel fijn zijn.  D.m.v. allerlei methodes, technieken en gebruik van de natuur (Shinrin-Yoku) geeft Dagmar je inzichten en handvatten zodat jij niet alleen tot rust komt, maar ook weer verder kunt om je mooiste leven te leven. 

klank-lig meditatie/ sound bath meditation.

De bijzondere warme en ontspannende meditatieve klanken van de hand pan. Dit bijzondere handgemaakte instrument neemt je mee op reis naar een beleving vol rust, ontspanning, ontroering, magische en verrassende klanken. Op diverse prachtige locaties. Ik werk regelmatig samen met yoga docentes, neem gerust contact met me op. Diverse reacties: "WOW, wat een ervaring en energie, ik wil in deze wereld blijven", "Enorm genoten van de helende klanken van je hand pan", “therapeutisch klanken”, “sprankelende, liefdevolle klanken" “ik ben weer heerlijk opgeladen”, “deze klanken komen bij mij binnen tot het diepste van mijn ziel”, "kippevel".  

Over Lucerna Welzijnscoaching

Mijn naam is Dagmar Buesink en ik woon in het gezellige dorp Lichtenvoorde. Als kind opgegroeid midden in de bossen in Aalten is mijn liefde voor de natuur ontstaan. Ik heb heel wat afgestruind, in bomen geklommen, gewandeld, genoten, troost gezocht en plezier gehad in en met de natuur. Kortom ik heb ervaren wat de natuur met je doet als mens. Zowel bij mijzelf als bij anderen.

Dat de natuur als een rode draad door mijn leven loopt, bleek wel toen ik later in mijn werk als activiteitenbegeleidster de natuur heb ingezet in het genezings proces én acceptatie proces bij anderen. Toen mijn baan een aantal jaren geleden werd opgeheven kwam ik op een nieuw kruispunt in mijn leven. Wat nu? Ik heb een aantal opleidingen gevolgd en heb mijn grootste angst overwonnen, namelijk "pijl breken" en over hete kolen lopen. En ik heb de stap genomen om voor mijzelf te beginnen, want ondernemen is eigenlijk niet mijn ding, maar voor betekenis zijn voor anderen wel.

Ik sta positief en optimistisch in het leven en kan erg genieten van de mooie gebeurtenissen die ik mee maak. Anderen omschrijven mij als een geduldig, sociaal, respectvol, rustig, betrouwbaar, ruimdenkend, creatief en eerlijk persoon. Mijn hobby's zijn (je raad het al) wandelen in de natuur met anderen, maar ook alleen op pad met een fototoestel, want natuur fotografie is ook een hobby van mij. Ik verslind vele boeken en iedere week ben ik in de zaal te vinden voor meerdere potjes Dynamick tennis.


Lucerna Welzijnscoaching

Dagmar Buesink

Antoon Slotstraat 5
7131BW Lichtenvoorde

Coaching in de natuur/ sound bath meditation