Imelda Verheij wandelcoach-healing Tai Chi Tao

Een healing sessie ruimt knelpunten op!
Lichtenvoorde

Een wandelsessie geeft je inzicht hoe je ruimte schept en leeft vanuit je hart!

Graag loop ik een eindje met je mee om te onderzoeken hoe jij meer ruimte krijgt in je lijf en in je leven!  Laat je verassen hoe bijzonder en waardevol een healing - sessie is. In een groene veilige omgeving daal je af naar je innerlijke rust, je intuitie die de taal spreekt van je innerlijke wijsheid. Daarnaast de helende kracht van de natuur waardoor je helemaal in evenwicht komt en antwoorden als vanzelf omhoog komen! Dit geeft je heldere waarneming en nieuwe energie!

Dat wat er knelt gaat weer stromen. Je staat weer in contact met je innerlijke wensen en behoeften. Je gaat weer mogelijkheden zien voor een effectieve aanpak. De natuur werkt spiegelend waardoor je waardevolle inzichten krijgt hoe jij je meer kunt afstemmen op een praktische haalbare koers. Het werken met symbolen helpt je te ontdekken tot de kern van wie je in wezen bent. Een uniek mens met een missie en een eigen pad! Stap voor stap werken aan een gezond innerlijk kompas waarmee je veerkrachtig en sterk in het leven staat!

We wandelen in de mooie omgeving van Lichtenvoorde en omstreken. 

Bel voor info of afspraak 30427860

Over Een healing sessie ruimt knelpunten op!

Als kind kon ik in mijn eentje uren struinen door de natuur. De rust die ik daar vond, het helemaal opgaan in deze groene omgeving vloeiden later over in een passie voor Yoga en Tai Chi. Het verlangen om in het moment te zijn vond ik in de kracht van Mindfulness en Meditatie. Voor deze passies volgde ik professionele opleidingen en deze bieden mensen mogelijkheden voor ontspanning en innerlijke kracht. 

Met de opleiding tot wandelcoach- en natuurcoach en diverse trainingen kwam alles waar ik jarenlang mee bezig was geweest als een vloeiend geheel samen. Als healing-coach help ik je in een groene veilige omgeving naar binnen te gaan en contact te maken met wat er in je leven knelt. Samen het onderzoeken en er op een afstand naar kijken helpen het een ander perspectief te zien.

Vanaf mijn achtentwintigste ging ik me bezig houden met de Yoga en later kwam de Tai Chi Tao erbij. Dit en daarnaast meditatie en aandacht voor de ademhaling zijn voor mij heel helend geweest en met de jaren voelde ik me steeds krachtiger en sterker. Hoe helend de natuur is heb ik zelf ervaren tijdens een periode van verlies. Elke keer als ik het moeilijk had ging ik de natuur in op zoek naar antwoorden. Dit hielp me enorm om ondanks alles weer door te gaan! Nu coach ik anderen als het in het leven niet lekker loopt. Als jij je knelpunten wilt aanpakken neem dan vandaag nog contact op! 

Bel - - 30427860


IMELDA VERHEIJ wandelcoach-healing.nl

Sperwer 10
7132EM Lichtenvoorde

Lid van beroepsvereniging

Imelda Verheij wandelcoach-healing    Tai Chi Tao