Imelda Verheij Wandelcoach en Tai Chi Tao en Qigong

Healing in gezonde veilige stappen
Lichtenvoorde

Aandacht voor het innerlijk kind!

Wil jij graag alles heel goed doen waardoor je altijd bezig bent en weinig ruimte overblijft voor onspanning? Juist in deze tijd waar op vele fronten de lat heel hoog ligt staat de criticus regelmatig aan het stuur! Want het kan altijd nog anders en beter. In werk, uiterlijk, hobby's, relaties ect. Vaak onbewust zit je een patroon die dwingt tot perfectie op vele fronten. Afwijzing is in diepste wezen de pijn van het innerlijk kind.  Als gecertificeerd coach wandel ik graag in een veilige omgeving een eindje met je mee om samen te onderzoeken hoe jij meer ruimte krijgt in je lijf en leven!

Door inzicht kun je dit patroon herkennen en de geestelijk stok van afwijzing ombuigen in liefdevolle zelfacceptatie. Dat wat er knelt gaat weer stromen. Je staat weer in contact met je innerlijke wensen en behoeften. Je gaat weer mogelijkheden zien voor een effectieve aanpak. De natuur werkt spiegelend waardoor je waardevolle inzichten krijgt hoe jij je meer kunt afstemmen op een praktische haalbare koers. Het werken met symbolen helpt je te ontdekken tot de kern van wie je in wezen bent. Een uniek mens met een missie en een eigen pad! Stap voor stap werken aan een gezond innerlijk kompas waarmee je veerkrachtig en sterk in het leven staat!

We wandelen in de mooie omgeving van Lichtenvoorde en omstreken. 

Bel voor info of afspraak 30427860

Over Healing in gezonde veilige stappen

Als kind kon ik in mijn eentje uren struinen door de natuur. De rust die ik daar vond, het helemaal opgaan in deze groene omgeving vloeiden later over in een passie voor Yoga en Tai Chi. Het verlangen om in het moment te zijn vond ik in de kracht van Mindfulness en Meditatie. Voor deze passies volgde ik professionele opleidingen en deze bieden mensen mogelijkheden voor ontspanning en innerlijke kracht. 

Met de opleiding tot wandelcoach- en natuurcoach en diverse trainingen kwam alles waar ik jarenlang mee bezig was geweest als een vloeiend geheel samen. Als healing-coach help ik je in een groene veilige omgeving naar binnen te gaan en contact te maken met wat er in je leven knelt. Samen het onderzoeken en er op een afstand naar kijken helpen het een ander perspectief te zien.

Tijdens een opleiding kreeg ik inzicht hoe vaak de innerlijke criticus aan het stuur staat. In wezen is deze de angst voor afwijzing van "net niet goed genoeg!" Dit zorgt voor zelftwijfel, pijn en verdriet! Vechten tegen een criticus helpt niet en ertegen vechten ook niet. Wat wel helpt en helend werkt wordt zichtbaar tijdens de healingsessies. Met mijn kennis en levenservaring kan ik jou ondersteunen waardoor je van de stroom van afwijzing komt in de stroom van "liefdevolle zelfacceptatie!"

Een healing - sessie geeft je voldoende inzicht om daar meteen mee aan de slag te gaan!


IMELDA VERHEIJ wandelcoach-healing.nl

Sperwer 10
7132EM Lichtenvoorde

Lid van beroepsvereniging

Imelda Verheij Wandelcoach en Tai Chi Tao en Qigong