Vitaliteit via de voet!

Meander, Praktijk voor Voetreflexologie
Ulft

Voetreflex massage laat je je voeten eens op een heel andere wijze beleven. Je zult er versteld van staan, wat het met je doet en hoe ontspannend het is. Zo krijgen je voeten de aandacht die ze verdienen. Gun jezelf deze speciale ervaring!

Ervaar eens de bijzondere werking van een voetreflex massage! Niet alleen is het heel ontspannend, het verbetert ook de doorbloeding en het activeert bovendien het zelfgenezend vermogen, waardoor alles weer in balans komt en herstel plaats kan vinden. 

Omdat voeten een afspiegeling vormen van ons lichaam, kun je via zones en punten allerlei organen en weefsels beïnvloeden via de voet. Klachten die vaak voorkomen, waarbij voetreflexmassage verlichting kan bieden zijn bijvoorbeeld rugklachten, stijve nek en schouders, darmproblematiek, hoofdpijn, niet lekker in je vel zitten, stress, hormonale klachten zoals bij de menstruatie of tijdens de overgang, verminderde weerstand en vermoeidheid. Voetklachten zoals hielspoor en het Morton neuroom, zijn ook prima te behandelen met voetreflex. Je merkt al snel dat je klachten gaan afnemen en dat je weer steviger staat; je voelt je weer sterker. 

Werkt ook heel goed preventief, zodat je weerstand op peil blijft en je meer aankunt. 

Je voelt je weer helemaal opgeladen na zo'n zeer ontspannende maar ook diep doorwerkende voetmassage!  

Over Meander, Praktijk voor Voetreflexologie

Mijn naam is Hanny de Bresser. Sinds ruim 10 jaar heb ik nu een praktijk voor Voetreflexologie in Ulft. In die tijd ben ik me verder gaan verdiepen en heb aanvullende opleidingen en cursussen gedaan om iemand zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in zijn of haar proces. 

Het is heerlijk om te zien hoe iemand voor het eerst binnenkomt en wat er allemaal gebeurt in de tijd die daarop volgt. Niet alleen nemen de lichamelijke klachten af, maar ook mentaal zie ik iemand veranderen en sterker worden. 

Ben dankbaar al zoveel mooie mensen te hebben mogen ontmoeten en ondersteunen. 

Het leren stopt nooit; de mens is zo boeiend. Ben heel blij dit werk te mogen doen; zowel het behandelen van klachten en ongemakken als het ondersteunen in het therapeut zijn. 

Je bent van harte welkom om ook eens kennis te maken met de wondere wereld van (voet)massage!

 

 


Meander, Praktijk voor Voetreflexologie

Hanny de Bresser

Eksterstraat 7
7071 GJ Ulft

Lid van beroepsvereniging

Vitaliteit via de voet!