Ik coach mensen op het bereiken van hun optimale gezondheid door middel van voeding en mindset.

Praktijk De Ware Bron
Lochem

Het is mijn passie om kennis te delen over hoe jij zelf, met voeding en mind, jouw gezondheid en jouw wereld positief kunt veranderen. In mijn praktijk leer ik mensen hun optimale gezondheid te bereiken door middel van voeding en mindset.

 'Let thy food be thy medicine, and let thy medicine be thy food' ~ Hippocrates

Voeding staat centraal vanwege haar grote energetische draagwijdte en haar directe invloed op ons fysieke, mentale, emotionele én spirituele gezondheid.

 'The mind is a powerful instrument. Every thought, every emotion that you create changes the very chemistry of your body' ~ Sadghuru

Coaching is van belang om bewust te worden van nieuwe kennis die jij wilt implementeren om je leven te verrijken. Zodoende word je uiteindelijk 'onbewust bekwaam' en ontstaat er een nieuwe levenstijl.

Bij De Ware Bron draait het om toegang te krijgen tot de kennis die we allemaal al hebben maar waar we met onze ratio niet bij kunnen, hoe meer we vanuit onze Ware Bron leven hoe gezonder en succesvoller we zijn. We gaan dan leven uit het basis vertrouwen waardoor we intenser genieten en het leven bewuster waarderen. 

'If you wish to understand the Universe, think of energy, frequency and vibration' ~ Nikola Tesla

Over Praktijk De Ware Bron

Ik ben Nanneke de Vos, geboren in 1969 op Curaçao. Tot mijn twaalfde heb ik in verschillende landen gewoond en prachtige culturen leren kennen.

Na de middelbare school heb ik mij ondergedompeld in de onderzoekswereld die begon met een bio-technische opleiding. Vervolgens ben ik onderzoek gaan doen in het LUMC naar genen die met erfelijke ziekten te maken hebben. Daarna heb ik op de afdeling humane en klinische genetica gewerkt en later ook nog enkele jaren op de afdeling hematologie en de bloedbank van het Hagaziekenhuis.

Wat mij altijd enorm verbaasd heeft aan onze Westerse samenleving is hoezeer de invloed van onze voeding en onze mind in de reguliere geneeskunde wordt onderschat.

Ook heb ik mij ontwikkeld op het gebied van coaching. Enerzijds via Aura-Soma (Holistische vorm van coaching) anderzijds via de ExtraMile Academy (geaccrediteerde coach opleiding op het gebied van houding en mindset). Daar ben ik sinds 2013 werkzaam als trainer, coach en teams coach (<25 man). 

Kortom, ik heb vele leermeesters gehad van diverse disciplines. Inmiddels zie ik ook tijdens mijn eigen programma’s en coaching, dat mensen het enorm lastig vinden om hun vaste patronen te veranderen. De menselijke geest is sterk en speelt een belangrijke rol in het (gezond en ongezond) functioneren van de mens. Reden te meer om mij hiervoor in te zetten!

Mijn grootste passie is en blijft om mijn kennis over voeding en voedingsprogramma’s te delen, zodat de mensen om mij heen en mijn cliënten kunnen opbloeien tot de personen die zij werkelijk zijn.

 


De Ware Bron

Nanneke de Vos

Kastanjelaan 7
7241DX Lochem

Ik coach mensen op het bereiken van hun optimale gezondheid door middel van voeding en mindset.