Move and Grow - School voor het leven

Move and Grow
Laren

In de voormalige plattelandsschool in Laren, is ’Move and Grow - School voor het leven’ gevestigd, met een veelzijdig aanbod (therapie, massage, B&B). Het Klaslokaal, een sfeervolle en warme ruimte, kun je huren voor jouw activiteit of workshop.

In de voormalige plattelandsschool in Laren (gld), is ’Move and Grow - School voor het leven' gevestigd. Don Zagt en Yanna Spenkelink hebben een veelzijdig aanbod:

Praktijk voor Holistische therapie

Sport-  en Wellness Massage

Bed & Breakfast ‘Snooze and Snore’

Workshopruimte ‘Het Klaslokaal’

Het Klaslokaal is beschikbaar voor verhuur. De sfeer van eind jaren ’20 maakt het tot een bijzonder Klaslokaal. We zijn uitgegaan van licht en lucht en hebben gelet op harmoniserende kleuren. Ook de houten vloer (50m2 ) maakt het tot een sfeervolle en warme ruimte.

Jouw activiteit of workshop kan hier plaats vinden. Het Klaslokaal beschikt over een audio installatie, puzzelvloerdelen en meditatie kussens. Deze zijn ter beschikking van de gebruiker. Je kan Het Klaslokaal één of meerdere dagdelen huren. Ook een vast dagdeel(en)voor een langere periode is mogelijk.

De school ligt in het buiten gebied en heeft een besloten tuin. Deze is in overleg beschikbaar voor activiteiten die zich daarvoor lenen.

Het tarief is per dagdeel van 4 uur € 80.- (excl. btw). In overleg is er een aanpassing mogelijk bij korter of langer gebruik. Een kleine catering van koffie, thee, water en iets lekkers is inbegrepen.

We willen je uitnodigen om met ‘Move and Grow’ kennis te maken en de faciliteiten die wij kunnen bieden.

Move and Grow, Yanna en Don.

Over Move and Grow

In het najaar van 2013 konden we de voormalige plattelandsschool aan de Dochterensweg kopen. Vanuit Soest hebben we de stap naar de Achterhoek gezet. De school is een prima plek om onze praktijk en activiteiten te realiseren. In Soest waren we in 2010 met Move and Grow gestart.

Don is Sportmasseur vanaf eind jaren negentig. De atletiek is mijn basis. Na een redelijk succesvolle loop cariere wilde ik betrokken blijven bij deze sport. Haalde eind jaren negentig mijn diploma's en werk voor verenigingen en evenement. Ik had geen praktijk aan huis dus de school was daar een goede oplossing voor.

Yanna volgde in Soest bij Ananta haar opleiding voor holistische coach en -therapeut.

 

 


Move and Grow

Don Zagt, Yanna Spenkelink

Dochterenseweg 17
7245NN Laren

Move and Grow - School voor het leven