Numerologie (online)sessie en/of verslag, Hypnose, Coaching, Iemt

Met oog voor jou
Lichtenvoorde

Ik help mensen die niet lekker in hun vel zitten of negatieve emoties hebben en daar iets aan willen doen. Hierbij maak ik gebruik van coaching, hypnose, numerologie en Iemt oogbewegingen. Hypnose bij afvallen, Burn-out, angsten, of voor ontspanning!

In mijn praktijk help ik mensen die niet lekker in hun vel zitten of negatieve emoties hebben en daar iets aan willen doen. Hierbij maak ik gebruik van coaching, hypnose, numerologie en Iemt (Intergral Eye Movement Therapy). Iemt werkt met oogbewegingen en helpt je om de herinnering of het gevoel waar je last van hebt te veranderen. Het voordeel van Iemt is dat je niet hoeft te praten over “het probleem”.  We gaan direct aan de slag. Na 1 sessie voel je al verschil. Iemt werkt bij angsten, trauma’s en negatief zelfbeeld.

Behalve Iemt werk ik ook met hypnose. 

Hypnose is zeer geschikt voor mensen die willen stoppen met roken. Met 1 sessie ben je van het roken af! Maar het werkt ook goed voor mensen die willen afvallen of bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen willen of gewoon een heerlijk ontspannen uurtje!

Ben je snel moe en zijn simpele dingen zoals koken al teveel? Weet jij niet wat er met je aan de hand is? Of heb je malende gedachten. Dat zijn signalen van je lichaam dat je moet stoppen. Jouw automatisch piloot werkt niet meer, tijd om te luisteren naar je lichaam.

Voorkom een burn-out en maak een afspraak.

Met een goed gesprek, Hypnose en/of Iemt gaan we kijken wat jij nodig hebt om je automatische piloot weer goed te laten werken!

Door numerologie kom je meer over jezelf te weten en begrijp je beter waarom je bepaalde dingen doet. Je krijgt een beter inzicht in jezelf en ook in anderen.

Over Met oog voor jou

Volg je hart dat is het allerbelangrijkste om te doen.

Ik ben Jolanda van Leeuwen. Mijn passie is om mensen te helpen die niet lekker in hun vel zitten en daar iets aan willen doen.

Vaak voel je feilloos aan wat je wilt. Maar daarna ga je erover nadenken en het resultaat is dat je dan niet je hart volgt. Dat gaat dat ten koste van je eigen ik. Je gaat lichamelijke klachten krijgen of slaapt slecht.

Ook ik heb dit in het verleden ondervonden. Ik ben mijn hart gaan volgen en ben weer gaan leren.

Ik heb de opleiding natuurvoedingsadviseur gedaan. Waarbij ik veel geleerd heb over gezond eten! Daarna kwam hypnose op mijn pad. Na de basisopleiding hypnose volgde de opleiding hypnose coach. Na hypnose ( of eigenlijk tijdens) kwam Iemt op mijn pad. Een geweldige techniek waarbij je met behulp van oogbewegingen snel mooie resultaten mee kunt bereiken.

En waar ik 20 jaar geleden al gepassioneerd van was de numerologie, heb ik uitgebreid met de opleiding jongeren numerologie bij Theo Jeukens en numerologie bij Yvonne Luteijn. De getallen hebben mij super geholpen om te komen waar ik nu sta en hebben mij veel inzicht gegeven over mijn eigen leven.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de sociale sector. Mijn passie is om mensen te helpen. Daar ga ik voor! Ik help je dan ook graag!

Ga de uitdaging aan, ga met jezelf in jouw tempo aan de slag en laat mij je daarbij helpen.
Samen kunnen we kijken welke techniek het beste bij jou past of we combineren technieken.

Samen gaan we ervoor!

 

 


Met oog voor jou

Jolanda van Leeuwen

Middachtenstraat 27
7131BA Lichtenvoorde

Lid van beroepsvereniging

Numerologie (online)sessie en/of verslag, Hypnose, Coaching,  Iemt