Massages, yoga en sjamanistische therapie

Gezondheidspraktijk WIGO
Winterswijk

Margo Luberti, een alleengeboren vierling en neo-sjamanistisch therapeut. Na de 4 jarige Hbo opleiding paranormaal therapeut met als eindscriptie “paranormale therapie en sjamanisme in het licht van de ziel”, ben ik in 2003 mijn praktijk begonnen.

Mijn therapieën; 
Afstand-behandeling, mens/dier: Vastgelopen zijn in energie, gedachten, gevoelens en fysieke pijnen, voor zelfheling. Met verslag.

Afstand-extractie van entiteiten, mens/dier: Entiteiten verwijderen met tibetaanse tools, salie, mijn sjamanistische song + afstandsbehandeling voor zelfheling. Met verslag.

Afstand-soulretrieval, mens/dier: Verloren of achtergebleven zielendelen terughalen met Palo Santo, mijn sjamanistische song + afstandsbehandeling voor heling en integratie van de zielendelen. Met verslag.

Focussen: leren luisteren naar het gevoelsbewustzijn van je 2 zielen (je aardse + je kosmische ziel). Bij vastzitten in energie, gedachten, gevoelens of fysieke pijnen.

Extractie van entiteiten in huis en bij bewoners: In 3 rondes door je hele huis, om niet verwante, verdwaalde, energie zuigende wezens naar het licht te helpen en verwante, bewust achtergebleven en liefdegevende entiteiten een tijdelijke plek te geven ter zelfheling voor hen en jou.

7 Soulretrievals: Om verloren/achtergebleven zielendelen uit;
- vorige levens van je kosmische ziel
- uit de lijnen van je familiezielen van je ouders/voorouders
- uit je jeugd - aardse ziel
terug te halen, te helen en te integreren m.b.v. mijn sjamanistische song.

Zielenfusie ©:
1. Aardse zielsingang-correctie ter herstel van een verplaatste, afgesplitste of gesloten ingang naar je aardse ziel.
2. Sjamanistische reis naar je hogere Zelf ter herstel van de verbinding met je kosmische ziel.
3. Zielenfusie ©, zodat je aardse en kosmische ziel en je hogere Zelf zich op elkaar kunnen afstemmen.

Transenergetische therapie: Diverse edelstenen/kristallen ondersteunen bij het los kunnen laten van vastgelopen energieën, gedachten, emoties en fysieke pijn uit het celgeheugen van je lichaam.

Over Gezondheidspraktijk WIGO

Ik ben Margo Luberti, geboren op 8 april 1959. Ik had een traumatische jeugd, met 1 gedeelde doodservaring in de baarmoeder door het voorgeboortelijk overlijden van mijn twee-eiige tweelingbroer en mijn 2 eeneiige tweelingzusjes, waardoor ik een alleengeboren vierling ben. Incest speelde van mijn 1ste t/m 3de levensjaar en op ik had voor mijn 12de levensjaar 3 bijna-doodervaringen, waardoor ik veel gepest werd op de lagere school. Op 22 jarige leeftijd ben ik als doktersassistente wegens artrose en in mijn gewrichten en fibromyalgie voor 80-100% in de WAO beland.

Na 2 Burn-out’s, op 30 en 35 jaar, wilde ik eindelijk gevoelsbewust met mijzelf in contact kunnen komen. Ik ben hiervoor diverse reguliere en alternatieve Therapieën aangegaan en heb hierna ook mijn opleiding tot paranormaal therapeut gedaan. Daar vond ik mijzelf terug via de zelfgerichte helingsweg van het sjamanisme. In het "pad van de gewonde genezer" kon ik mijn zelfhelingskracht gaan ervaren en zelf verantwoording voor mijn leven nemen, waardoor ik in balans kwam. Vanuit deze rijke ervaring wil ik anderen als neo-sjamanistisch therapeut ondersteunen op hun zelfhelingsweg.


Gezondheidspraktijk WIGO

Wim Hubers en Margo Luberti

Iepenstraat 9
7101 SN Winterswijk

Lid van beroepsvereniging

Massages, yoga en sjamanistische therapie