Energy Move - Jin Shin Jyutsu

ENERGY-MOVE
Zeddam

Jin Shin Jyutsu is een Japanse harmoniseringskunst die op een eenvoudige manier evenwicht brengt in het energiesysteem van ons lichaam. Ik geniet ervan om te zien hoe mensen weer tot zichzelf komen en lichamelijk en geestelijk beter in balans raken.

Jin Shin Jyutsu is een Japanse harmoniseringskunst die op een eenvoudige manier evenwicht brengt in het energiesysteem van ons lichaam en zo voor gezondheid en welzijn zorgt.

Met eenvoudige handposities kunnen wij ons emotioneel evenwicht herstellen, pijn verlichten en genezing van acute en chronische klachten ondersteunen.

Jin Shin Jyutsu is een eenvoudige krachtige methode. Het is een waardevolle aanvulling op de reguliere geneeskunde omdat het voor diepe ontspanning zorgt en de gevolgen van stress doet verminderen.

Over ENERGY-MOVE

Als zeer ervaren fysiotherapeut in diverse disciplines, heb ik altijd interesse gehad in aanvullende behandelingen.

In 2008 ben ik aanraking gekomen met Jin Shin Jyutsu en heb ik zelf ervaren wat Jin Shin Jyutsu voor je kan doen en betekenen. Door het volgen van vele cursussen ben ik me bewust geworden van de toegevoegde waarde hiervan.

Jin Shin Jyutsu heb ik leren kennen als een eenvoudige krachtige methode om jezelf weer in beweging te krijgen. Jin Shin Jyutsu behandelingen geef ik met veel plezier. Ik geniet ervan om te zien hoe mensen weer tot zichzelf komen en lichamelijk en geestelijk beter in balans raken.


ENERGY-MOVE

Ineke Bultman

Schapenweg 38
7038BV Zeddam

Energy Move - Jin Shin Jyutsu