Mindful Analysis - Krijg inzicht via een e-mailtraject van een week of een dag

SchrijfWeg
Gendringen

Gun jezelf een week e-mailverkeer met mij, zodat je door na te denken over mijn gerichte vragen jezelf en je probleem in een helderder licht ziet en je jezelf weer op de goede weg kan zetten. Het draait om jou!

Mindful Analysis is een therapievorm die ontwikkeld is door Mirjam Windrich. Door een week lang met de therapeut te e-mailen, waarbij deze alleen uitgaat van wat jij schrijft uitgaat, kun je je helemaal op jezelf en je probleem of situatie concentreren.

De therapeut stelt gerichte vragen volgens een bepaald stramien, waardoor je steeds dichter bij een inzicht en/of oplossing komt. Dat inzicht en die oplossing komen helemaal van jezelf; niemand die zegt wat je moet doen. Bovendien ben je in je eigen vertrouwde omgeving, dus je hebt geen 'last' van iemand tegenover je en je hoeft er ook de deur niet voor uit. 

Nieuwsgierig? Lees verder op mijn website!

Over SchrijfWeg

Geboren in 1958 in Haarlem, daar VWO en in Amsterdam HBO bibliotheek/documentatie gedaan. Sinds 1997 in de Achterhoek woonachtig. Ik ben getrouwd, heb 2+ kinderen en 2 honden. 

Opleidingen: in totaal 3-jarige tarotopleiding bij de Ster in Terborg, deze in 2003 afgerond. Ook diverse coachingcursussen, o.a. Acceptance- and Commitment Therapy (ACT).  Vorig jaar opleiding Mindful Analysis afgerond; ik heb het geleerd va de "uitvindster", Mirjam Windrich. Momenteel ben ik ook nog bezig met de opleiding Energetisch Therapeut.

Hobbies vooral wandelen, geocachen en mijn hondjes. Interesse in allerlei vormen van spiritualiteit, uit alle delen van de wereld, maar vooral voor de Westerse mysterietraditie en het Boeddhisme. Ook erg geínteresseerd in onze vroegste geschiedenis, mythologie, symbolen en de mysteries uit het verleden. Zeer bewust van wat je mind kan doen, positief en negatief, denk b.v. aan de Law of Attraction.

Ik wil graag bijdragen aan ieders geluk, ook dat van mijzelf!


SchrijfWeg

Mieke Scholten

Tulpstraat 20
7081 EB Gendringen

Lid van beroepsvereniging

Mindful Analysis - Krijg inzicht via een e-mailtraject van een week of een dag