Anita Eeltink; Praktijk EFT-Aalten

Praktijk EFT-Aalten
Aalten

Ik help jou je emotionele 'shit' (*) op te ruimen met eenvoudige doch effectieve technieken (zonder lange praatsessies): Meer rust in je hoofd en hart, daar komt het op neer.

"Gevoelens heb je, emoties hebben jou"

Wat ik voor jou kan betekenen
Ik help je meer rust in je hoofd en hart te krijgen op een praktische en effectieve manier. De methodiek die ik gebruik (Emotional Freedom Techniques) werkt door te tikken op speciale punten op je gezicht en romp terwijl je daar korte zinnen bij uitspreekt. En ja, dat klikt misschien raar, maar steeds meer onderzoek bevestigt wat mijn clienten en ik al lang hebben ervaren: dit 'gekke getik' werkt als een tierelier!
Wanneer iedereen zijn eigen 'rommel' opruimt, wordt de wereld een stukje mooier! En het fijne is: je hoeft het niet alleen te doen. Ik leer je deze technieken waar je zelf mee aan de slag kunt en waar nodig help ik je met de grote schoonmaak. Je kunt het bijvoorbeeld leren via mijn online cursus. Natuurlijk hebben begeleide consulten meer diepgang, maar zelf kun je ook al heel veel. 

Wil je meer weten? Ik geef regelmatig informatie-avonden, webinars en lezingen. Op mijn website vind je ervaringen van cliënten, een animatievideo voor meer uitleg, een gratis zelfhulpinstructie en natuurlijk de link naar de online cursussen. Via de website plan je ook zelf je afspraak. Bijvoorbeeld als je eens vrijblijvend wilt kennismaken. Goed om te weten: consulten kunnen desgewenst plaatsvinden via een videoverbinding. Erg handig in deze tijd!

(*) angsten, nare ervaringen, stress, onzekerheid, traumaverwerking, stemmingswisselingen, onverwerkt verleden, burn-out etc. 

Over Praktijk EFT-Aalten

Anita woont samen met man en kinderen in het buitengebied van Aalten. Ooit begon ze haar loopbaan als verpleegkundige en deed ze ervaring op in o.a. de psychiatrie. Tegenwoordig heeft ze haar eigen praktijk en leeft ze haar passie.

Anita in kernwoorden:

rustig - vriendelijk - humor - professioneel - hardlopen - duidelijk - snel tot de kern komen - 'toeval bestaat niet' - bestuurslid van Stichting EFT - Yoga - interesse in mystiek (wel met beide benen op de grond) - eerlijk - passie


Praktijk EFT-Aalten

Anita Eeltink

Akkermateweg 10
7122 LG Aalten

Anita Eeltink; Praktijk EFT-Aalten